head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediyesi 2020 yılının ilk aylık meclis toplantısını bugün yaptı.

Guruplar adına söz alan Partilerin gurup sözcüleri 2020 yılına dair düşüncelerini ve temennilerini dile getirdi.

BELEDİYE MECLİSİ ZAVLAKHABERİ İÇİN81706565 490744778249310 4965405635001712640 n 3e111

İyi Parti Alanya Belediye meclis üyesi Hacı Mevlüt Zavlak yaptığı açıklamalar ile ülke gündeminde yaşanan olumsuzlukları dile getirince salonda üzüntülü yüzlerin ifadesinin yanında; Cumhur ittifakının (AKP-MHP) ortak belediye başkanı,Alanya Belediye başkanı Adem Murat Yücel ve MHP Alanya Belediye Meclis Üyesi Mustafa Toksöz den , "ülke sorunlarını mecliste konuşmayalım"itirazı geldi.

PEKİ,İYİ PARTİ ALANYA BELEDİYE MECLİS ÜYESİ HACI MEVLÜT ZAVLAK NE DEMİŞTİ KONUŞMASINDA?

Mevlüt Zavlak: "Gün Geçtikçe ağırlaşan ekonomik koşullarla başa çıkamayan vatandaşlarımızın intihar haberlerine bir de gencecik kızımızın haberi eklendi.Sibel kızımızın (yemekhane kartımda sadece bir lira kalmış) veda cümlesi,bin odalı saraylarda yaşayanların,makam araçları ile konvoy yapanların,bir kaç yerden birden hak etmediği maaşı alanların,bankamatik memurlarının boğazında belki düğüm olmamıştır ama vicdan sahibi her insanın yüreğine çakılmış ateşten bir mıh oldu.Yaklaşık beş milyon Suriyeli'yi besleyen hükümet, kendisi hiçbir konforundan mahrum kalmasın diye gün geçtikçe artan vergi yükü altında vatandaşının bir evladını besleyemedi.

Bugün ülkemizin gerçek gündemi ekonomi ve adalettir.Bu gerçek gündemleri göz ardı ederek vatandaşların çözüm bekleyen acil hiçbir sorununa çare olmayacak Kanal İstanbul gibi projeler ile ; ülke gündemini meşgul etmek hiçbir işimize yaramayacak,yarardan çok zarar getirecektir. Üniversite öğrencisi Sibel kızımızın intiharından sonra,İstanbul Üniversitesinde ki duyarlılık,umarız Ak Parti Hükümetince de hissedilir.Yoksulluğun kol gezdiği ülkemizde Adalet saraylarını ve cezaevleri inşaasını hizmet gibi gösteren Ak Parti hükümeti ,Toplumda açılan yara ve ekonomik uçurumu kapatmak için çalışmalar yapmalıdır"

 

 

1.OCAK 2020 BEN OFİSTE 82679143 1071683513168426 1889817161069756416 n 3a225

Alanya Güneşi gazetesi ve www.alanyagunesi.com haber portalı  imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim AKDAĞ

 

 

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ'NDEN MEVLÜT ZAVLAK'A DESTEK...

Alanya Güneşi Gazetesi  ve www.alanyagunesi.com haber portalı ,imtiyaz sahibi ve genel yayın yönetmeni İbrahim AKDAĞ,Alanya Belediyesi İyi Parti Meclis Üyesi Hacı Mevlüt Zavlak'a ,Belediyenin aylık meclis oturumunda ki konuşmasından dolayı destek verdi ve eleştiren Alanya Belediye Başkanı ve meclis üyesine itiraz etti.

AKDAĞ: Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Milleti ile bir bütündür.Ülkede yaşanan her talihsiz olay, Deprem,kaza-cinayet nasıl ki Tüm yaygın ve yerel medyada da yazılıp konuşuluyorsa,yada her ilden giden Milletvekilleri nasıl ki TBMM. sinde sorunları dile getiriyorsa,her duyarlı siyasetçi de bulunduğu il ve ilçede Ülke ve yaşadığı şehrin sorunlarını dile getirmelidir.Ne yani? O zaman Meclisteki vekiller de (Biz Ankara dayız ,sadece buranın sorunlarını konuşmalıyız) mı diyecekler? İstanbul seçimleri için Tüm ülkenin seferber olduğu ve her şehirde çalışma yapıldığı,hatta İstanbul'a insan taşındığı unutuldu mu?

Sayın Alanya Belediye başkanı ve partisinin belediye meclis üyesi ;İYİ PARTİ Alanya Belediye meclis üyesi sayın Hacı Mevlüt Zavlak'a haksız ve yanlış bir itirazda bulunmuşlardır."dedi.

 

 

 

 

 

 

HABER:Halime Yağmur AKDAĞ

 

 

Gazeteler