head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya MHP- Milliyetçi Hareket Partisi'nde ve Alanya da Ülkücüler başta olmak üzere,her kesimin gönlünde yer edinen ;çalışkan ve sevilen İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan; 27 Eylül 2020 de yapılacak  Alanya  ilçe kongresine sevgi yumağında ve emin adımlarla yürüyor... 

 

ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL'DEN TÜRKDOĞAN'A DESTEK... 

MHP Alanya  İlçe Teşkilatı'nın 27 Eylül 2020 de gerçekleştireceği kongre öncesi ilçe teşkilatını ziyaret eden Başkan Adem Murat Yücel, "Bu ekiple 7’den 70’e herkese ulaşmaya çalıştık. Bugüne kadar olduğu gibi teşkilatların, genel merkezimizin emrindeyiz" dedi. 

TÜRKDOĞAN KONGRE ÖNCESİ 2 FB IMG 1600886839977 2 a2c7b

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, 27 Eylül 2020  Pazar günü gerçekleştirilecek Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)  Alanya İlçe Kongresi öncesinde teşkilatı ziyaret etti.

Partililerle toplantı salonunda bir araya gelen Başkan Yücel, yerel ve genel seçimlerde verdiği emeklerden dolayı üyelere teşekkür etti.

 

BAŞKAN TÜRKDOĞAN: " YENİ VE BÜYÜK BAŞARILARA İMZA ATACAĞIZ"...
MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, kendilerini yalnız bırakmayan Yücel’e teşekkür ederek, “Pazar günü saat 10.00’da Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda Alanya ilçe teşkilatımızın olağan kongresini gerçekleştireceğiz. Bugüne kadar bizlere, güç, destek, emek veren, bizimle yol arkadaşlığı yapan yönetim kurulu üyelerime teşekkürü ve şükranı borç bilirim. İnşallah önümüzdeki dönemde MHP’yi daha da güçlendirecek, yeniden taze kanlarla yolumuza devam edeceğimiz bir dönem olur. İnşallah önümüzdeki dönemde MHP Alanya’da çok daha güzel başarılara imza atacaktır diye ümit ve temenni ediyorum” dedi.


BAŞKAN ADEM MURAT YÜCEL : "ALANYA DA 7'DEN 70'E HERKESE ULAŞTIK"...
3 yıldır ilçe teşkilatındaki isimlerle hem genel hem de yerel seçimleri geride bıraktıklarını ifade eden Başkan Yücel de, “Yerel yönetimle birlikte bölgesel olarak bu bölgede 7’den 70’e herkese ulaşmaya çalıştık. Herkesle birlikte olmaya çalıştık. Bölge sorunlarıyla ilgili çözüm odaklı çalışmalarımız oldu. Sosyal projelerimiz oldu. Ben bu arkadaşlarımla çalışmaktan çok mutluyum. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Hafta sonu partimizin kongresi var. Bu bir bayrak yarışı. Bugüne kadar olduğu gibi teşkilatların, genel merkezimizin emrindeyiz. Bundan sonra da emrinde olmaya devam edeceğiz” diye konuştu .

TÜRKDOĞAN KONGRE ÖNCESİ 3 FB IMG 1600886835920 2554b

 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

 

Gazeteler