head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in ; Seçim öncesinde Alanya için verdiği sözleri  , seçildikten sonra yerine getirdiğini söyledi...

Başkan Coşkun Karadağ, Alanya’daki hizmet binasının yeni yerine taşınması ile ilgili protokolün yapılmak üzere olduğunu söyledi. 

CHP Alanya ilçe  binasında açıklama yapan  Başkan Coşkun Karadağ, Corona virüsün hızla yayıldığına dikkat çekti. Türkiye’de olduğu gibi Alanya’da da pandeminin aile içerisine girdiğini dile getiren Karadağ, bu nedenle çok daha dikkat edilmesi ve tedbir alınması gerektiği uyarısında bulundu.

 COŞKUN KARADAĞ TAKIM ELBİSELİDSC 0360 3d21e

BAŞKAN MUHİTTİN BÖCEK,  ALANYA DA HER  SÖZÜNÜ HAYATA GEÇİRİYOR...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’in Alanya için verdiği her sözü yerine getirdiğini  ve taahhütlerini hayat geçirdiğini  aktaran  CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, “Bunlardan birisi seçimlerde söz verdiği gibi katı atık projesi ve toptancı halinin yapılması. Buradan ek hizmet binasının yapılmasını da Alanyalılara müjdelemek istiyorum. Ticaret ve sanayi odasının yanındaki Alanya Belediyesi’ne ait bir binanın protokolü yapılmak üzere. Büyükşehir belediyesi bütün hizmet birimlerini bu binada toplayarak daha iyi hizmet vermek amacıyla oraya taşınacak. İnşallah önümüzdeki sene bu işlemler de bitmiş olacak. Gülevşen Camii’nin bir an önce ibadete açılması için Başkan Böcek’in daire başkanlarına verdiği talimatla beraber burasının kısa zamanda açılacağını tahmin ediyorum” dedi. 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler