head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Türkiye'de olduğu gibi Alanya da da Tam kapanma döneminde bir günlüğüne açılan pazar yerlerini;

--MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri,

--AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu ve yönetim kurulu üyeleri,

--CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri farklı saatlerde ziyaret ettiler.

SİYASİLER PAZARA İNDİ 4 05f3f

Esnafın ve alışverişe gelen halkın düşüncelerini soran siyasiler ,Kadir gecesi münasebeti ile vatandaş ve esnafla sohbet edip kandillerini kutladılar. 

 

AK PARTİ ALANYA TEŞKİLATI PAZARA İNDİ...

SİYASİLER PAZARA İNDİ AKP cbf39

AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, bugün Meclis Üyeleri ile birlikte Alanya’daki pazar yerlerini ve balık hali'ni ziyaret etti.
Adalet ve Kalkınma Partisi Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, pandemi nedeniyle gidilen tam kapanma sonrası bugün ilk kez tezgahlarını açan pazarcı esnaflarını ziyaret etti. Alanya Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte esnaflarla buluşan Başkan Toklu, ziyareti şu şekilde değerlendirdi:
“Bugün Meclis Üyelerimizle birlikte tam kapanma döneminde açılan pazar yerlerimizi ve Alanya Balık Hali’ni ziyaret ettik. Tam kapanma döneminde üreticilerimiz ve pazarcı esnaflarımız bizlere, tezgahlarını açmak istediklerini iletmişlerdi. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile tam kapanma döneminde haftada bir gün olmak üzere pazar yerlerimiz açıldı. Bir haftalık bir kapanmanın ardından bugün açılan pazar yerlerimizi ziyaret ettik. Alanya Salı Pazarı ve Alanya Cuma Pazarı esnaflarımızı ziyaret ederek, kendilerine hayırlı işler diledik. Pazarcı esnaflarımız böyle bir süreçte Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın ve hükümetin kendilerine nefes aldıracak kararı vermeleri nedeniyle bizlere de teşekkürlerini ilettiler. Aynı şekilde Alanya Balık Hali’nde esnaflarımızla buluşarak, kendilerine hayırlı işler dileklerimizi ilettik.
Ayıca Anneler Günü vesilesiyle pazar yerlerinde ve balık halinde bulunan kadınlarımıza karanfil sunduk ve Anneler Günlerini kutladık. Tüm annelerimiz ve anne adaylarımızın gününü bir kez daha kutluyoruz. “

 

CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI  VE YÖNETİMİ PAZARCI İLE DERTLEŞTİ...

SİYASİLER PAZARA İNDİ 1 CHP b9242

CHP Pazar Esnafını Ziyaret Etti...
Pandemi yasakları nedeniyle zor duruma düşen üretici, hal komisyoncuları ve pazar esnafının bu geçiçi çözümlerle bir nebze yüzünün güldüğünü belirten Karadağ, kapanmanın halkın beklenti ve ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde yapılmadığını, zincir marketlerin açık olup açık havada kurulan semt pazarlarının kapatılmasının mantıklı bir açıklamasının olmadığı gibi zincir marketleri zengin edip tüketiciye fahiş fiyattan ürün satmaya sebep olduğunu sözlerine ekleyerek her zaman çiftçi ve esnafın yanında olduklarını söyledi. Ekip, tüm pazar esnafının kandillerini kutlarken, orada bulunan kadınlara da Anneler günü dolayısıyla minnetlerini iletti.

 

ALANYA MHP İLÇE BAŞKANI TÜRKDOĞAN VE EKİBİ HER ZAMAN PAZARCILAR İLE OMUZ OMUZA...

SİYASİLER PAZARA İNDİ 1 MHP 48d8b


Tam kapanma döneminde bir günlüğüne açılan pazarcıları MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri yalnız bırakmadı.

Üreticilere ve pazarcılara nefes olacak olan açılma gününde pazarcıları Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan ve yönetim kurulu üyeleri ziyaret etti.

Yönetimiyle birlikte Mahmutlar’da kurulan semt pazarını ziyaret eden Türkdoğan, “Belediye Meclis Üyelerimiz ve Yönetim Kurulu Üyelerimizle birlikte Mahmutlar Mahalle Pazarımızı ziyaret ettik. Esnaflarımıza hayırlı bereketli işler dileyerek, vatandaşlarımızın Kadir Gecesi’ni tebrik ettik” dedi.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler