head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Alanya Belediyesi’nde Yapı Kontrol Teknikeri olarak görev yapan Süleyman Hilmi Erdoğan, geçtiğimiz günlerde şok eden iddialar ortaya atmıştı...

Dim Medya ve Yeni Alanya Gazetesinden Ceren Şahin'in haberine göre; HİLMİ ERDOĞAN, Alanya Belediye Meclisi’nin 3 Temmuz 2019 tarih ve 232 sayılı kararı ile plan hükümlerine ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planına ilave plan hükümleri eklenmesine ilişkin plan değişikliğine, yasal düzenlemelere ve imar ilkelerine aykırı olduğu gerekçesiyle itiraz etmesinin ardından tehditler almaya başladığını söylemiş, son olarak birkaç gün önce sabah saatlerinde 4 kişi tarafından darp edildiğini belirtmişti.

Erdoğan, yeni yaptığı açıklamasında, "Hakkımda kamuoyunu yanıltacak yönde algı operasyonu yapılacağını duyuyorum. Ben bir kamu görevlisiyim. Sorumluluğum gereği, Alanya'nın tümünü ilgilendirecek bir plan notuna itiraz ettim. Daha evvel de ifade ettiğim gibi itirazımın ardından dilekçem sızdırıldı. Tehditler almaya başladım. Sözlü tehditlerin ardından da darp edildim. Görüldüğü üzere hala da saldırıyorlar. Farklı şekillerde sindirmeye çalışıyorlar. Algı operasyonlarıyla üzerime iftira atacaklarmış. Doğru tektir, iftiralarla bu şekilde halkı kandıramazlar. Beni de yıldıramazlar. Hazreti Muhammed ne demiş 'Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır. Haksızlık karşısında susan Müslüman değildir. Mümin hiç değildir. Hak arayan bizdendir" ifadelerini kullandı.

 

KAYNAK:Dim Medya

Gazeteler