head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Covid-19 dönemi bilançosunu açıkladı...

Başkan Böcek, Coronavirüs dönemlerinde belediye giderlerinin artışta olduğunu, gelirlerin ise azalma gösterdiğini söyledi. 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, belediyenin mali bilançosu hakkında bir açıklama gerçekleştirdi. Böcek, Nisan ayında gelirlerde %55 oranında azalma olduğunu belirtti. Gerçekleşen %55 oranında ki azalmanın toplam 62 milyon lirayı bulduğunu söyleyen Böcek, giderlerin ise Corona virüs önlemleri dışında kalan, zorunlu olmayan harcamalarda tasarrufa gidilmesine rağmen %10, yaklaşık 54 milyon lira arttığına dikkat çekti.

Hazine payının ise %52 oranında azaldığını ifade eden Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yatırımlara, projelere, ihtiyacı olan vatandaşlara destek olmaya devam edileceğini belirtti.

MUHİTTİN BÖCEKindir 9 9651f

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

              Muhittin Böcek


Başkan Muhittin Böcek yaptığı açıklamada "Antalya’nın hiçbir konuda geride kalmaması için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz.Nisan ayında gelirlerimiz %55 yani 62 milyon lira azalmıştır. Giderlerimiz ise Corona virüs önlemleri dışında kalan zorunlu olmayan harcamalarımızda tasarruf etmemize rağmen %10 yani yaklaşık 54 milyon lira artmıştır. Hazine payımız ise %52 oranında azalmıştır.
Tüm bu olumsuzluklara karşın yatırımlarımıza, projelerimize, ihtiyacı olan hemşehrilerimize destek olmaya devam edeceğiz. Antalyamızın hiçbir konuda geride kalmaması için var gücümüzle çalışacağız."dedi.

 

 

HABER:Emine YILMAZ

Gazeteler