head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Alanya daki siyasi parti ilçe başkanları ; 10 Ocak çalışan gazeteciler günü münasebeti ile birer kutlama mesajı yayınladılar...

 

AK PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TOKLU’DAN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI...

MUSTAA TOKLU 10 OCAK 2020 136953872 190462792803446 1922119225754501782 n 7cf88

 

Başkan Toklu, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa TOKLU, 10 Ocak ‘Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Toklu mesajında;
‘‘Çok Kıymetli Basın Mensupları,
Bilginin her gün katlanarak çoğaldığı ve teknolojinin giderek geliştiği günümüz dünyasında, medya hayati bir önem taşımaktadır. Görsel ve yazılı medyanın yanında sosyal medya olarak nitelenen anlık haberleşme ve bilgi paylaşım ağlarının etkinliğinin günden güne arttığı günümüzde, gazetecilerimizin üzerine düşen sorumluluk her zamankinden daha fazladır. Milletimizin gözü, dili ve kulağı olan, vatandaşlarımızın haber alma ve bilgi edinme ihtiyacının doğru biçimde karşılanmasına vesile olmuş gazetecilerimiz, ülkemizin demokratikleşme sürecine büyük katkı sunmaktadırlar.
Basın mensuplarımızın en önemli vasıfları, gücünü halktan alarak, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yapma, toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtmalarıdır. Toplumun gerçekleri öğrenmesinde ve sesini duyurmasında önemli rol oynayan basın, bireyin haber alma hakkını sağlayan ve toplumdan gelen istekleri yansıtarak, kamuoyu oluşturulmasına aracılık yapan, aynı zamanda düşünce ve ifade özgürlüğünün de en etkili araçlarından biridir.
Bu vesileyle, değerli basın çalışanlarının, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyor, görevlerini yaparken hayatlarını kaybeden basın çalışanlarını rahmetle anıyor, tüm basın çalışanlarına meslek hayatlarında, sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.’ İfadelerine yer verdi. 

 

 

CHP ALANYA İLÇE BAŞKANI COŞKUN KARADAĞ'IN GAZETECİLER GÜNÜ  MESAJI...

COŞKUN KARADAĞ 30 ARALIK 2020 4 134708009 304411737677263 6604288241343436456 n 3fd03

BAŞKAN KARADAĞ: "Demokrasinin dördüncü gücü ve vazgeçilmezi olan siz gazeteci arkadaşlarımın gününü yürekten kutluyorum..Basının özgür olmadığı ülkelerde demokrasiden bahsedilemez. Bu sebeple sizler özgür yaşamın sesi ve hepimizin aynı zamanda aynasısınız."dedi.

Mesajının devamında gazetecilerin sıkıntılarınıda dile getiren CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ: "  10 ocak 1961 günü çalışan gazetecilerinin 212 sayılı yasa ile çalışma haklarının elde edildiği gündür.Basın emekçileri tarih boyunca ülkemizde çok önemli görevler yapmıştır.Özellikle milli mücadele  yıllarında Anadolu basını mücadelenin ateşini yakan,Cumhuriyetin ilkelerini halka anlatan ,mücadelenin tüm yurtta gelişmelerini zor şartlar altında halkın haber almasını sağlamıştır.

Günümüzde yine çok zor Pandemi şartlarında halkın haber alma ve bilgilendirilme görevini yaparak can siperhane görev yapan ,
Savaşta,depremde, sel felaketinde,salgında,bayramlarda, düğünlerde, hayatın her alanında görev yapan, özellikle Anadolu’da ÇALIŞAN GAZETECİLER gününü kutlar, 
Sağlıklı, Başarılı günler dilerim."sözleriyle açıklamasını tamamladı.

 

 

MHP ALANYA İLÇE BAŞKANI MUSTAFA TÜRKDOĞAN'IN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI... 

MUSTAA TÜRKDOĞAN 10 OCAK 202163894 9473d

Gücünü milletten alarak mesai kavramı gözetmeden çalışan ve Türk milletinin sesi olan basın mensuplarının ağır şartlarda çalıştığının farkındayız. Gazetecilik fedakarlık isteyen mesleklerin başında gelmektedir. Türk basını, özellikle de yerel basın, milli mücadele yıllarında, milli duygulara hitap ederek, milli birlik ve beraberliğin sağlanması yönünde görevini en iyi şekilde yerine getirmiş, hem Anadolu'nun düşman işgaline karşı direnişinin yürekli sesi olmuş, hem de bu direnişin kahramanlarının destanını yazmıştır. Türkiye’nin ve tüm insanlığın korona virüs salgını sebebiyle, çok önemli bir süreçten geçtiği bu günlerde gazetecilik mesleğinin ne denli zor ve önemli olduğunu bir kez daha ifade ediyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün dediği gibi "Gazeteciler, gördüklerini, düşündüklerini, bildiklerini samimiyetle yazmalıdır." Yine Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin ifade ettiği gibi "Şüphesiz demokrasi haber alma ve ifade özgürlüğüyle güçlenir ve zenginlik kazanır. Bin bir güçlükle mesleklerini icra etmeye çalışan değerli gazetecilerimizin çabaları takdir edilmesi gereken bir durumdur." Bu anlamlı günde basın şehitlerimizi yad ediyor, Başta ülkemiz sathında önemli bir yere sahip olan Alanya’mızın değerli gazetecileri olmak üzere, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutluyor, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile kamuoyunun sesi olma görevini yürüten tüm gazeteci arkadaşlarımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.” 

 

İYİ PARTİ ALANYA İLÇE BAŞKANI ALPER ARIKAN'IN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI... 

ALPER ARIKAN 6 ARALIK 2020 130018726 1779534035529407 6385437606220245874 n 9ff47

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan ise;  Alanya da ki medya kuruluşlarına birer tebrik kartı göndererek, 10 Ocak çalışan gazeteciler gününü kutladı.

İYİ PARTİ 10 OCAK GAZETECİLER MESAJI a3e24

 

 

 

 GELECEK PARTİSİ ALANYA İLÇE BAŞKANI AVUKAT MEVLÜT ÇAKAN'IN GAZETECİLER GÜNÜ MESAJI...

MEVLÜT ÇAKAN 10 OCAK 2021 43158

Gelecek Partisi Alanya İlçe Başkanı Av. Mevlüt ÇAKAN 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle ilgili bir mesaj yayımladı

Başkan Çakan mesajında; "Gazeteciler bizim toplum ile ilişkilerimizi kurmamızda köprü görevi görmektedir. Topluma doğru bilgiyi en hızlı ve en sağlıklı biçimde vermek için zor şartlar altında dahi çalışan gazetecilerimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler gününü kutlarım. Gazetecilik günümüz teknolojisindeki dijital iletişim çağında önemli bir konumdadır. Dünyadaki tüm gelişmeleri bizlere vakit kaybetmeksizin aktarırken emeklerini göz ardı edemeyiz. Gazetecilerimizin emeklerinin karşılığının aldığı, korku iklimi içerisinde siyasi çekişmelere kurban gitmeden tarafsız ve ilkeli haberler yapmalarının zeminin oluşturulduğu aydınlık günleri hedefliyoruz ve bu hedeflere Gelecek Partisi olarak emin adımlarla ilerliyoruz. Bu vesile ile mensubu olduğum ve Alanyamızda temsil etmekten gurur duyduğum Gelecek Partisi olarak 10 Ocak Çalışan Gazetecilerimizin gününü kutlarım."dedi.

 

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler