head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya'da çeşitli temaslarda bulunan Antalya BŞB Başkanı Muhittin Böcek ilk olarak muhtarlarla buluştu.

Antalya  Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek bir dizi temasta bulunmak adına sabah saatlerinde Alanya'ya geldi. Başkan Böcek, ilk olarak mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi.

MUHTAR 3 İKİNCİ KULLANaa59663c e023 4ede b105 f343d931d26d 68ab7

CHP ve İyi Parti İlçe Başkanları ve yönetim kurulu üyeleri de toplantıda yerlerini aldı. Başkan Böcek toplantı öncesinde muhtarlarla kahvaltı yaptı. Ardından ise toplantıya geçildi.


'MUHTARLAR YOL ARKADAŞLARIMIZDIR'

MUHTAR 2 0adde70c 133d 4b2d b6e5 26df83e64bfa 5897c


Toplantının açılış konuşmasını Başkan Böcek gerçekleştirdi. Eşit hizmet şiarı ile yola çıktıklarının altını çizen Böcek "Antalya'mızın en özel ve güzel ilçelerinden biri olan Alanya'mızdayız. Muhtarlarımıza 'Çalışma arkadaşlarım' diyorum. Bugüne kadar böyle oldu. Bundan sonra da birlikte çalışmaya devam edeceğiz. 31 Mart seçimi öncesi söylemiş olduğum 19 ilçemizde her ilçeyi CHP'li ve İyi Parti'li belediyelermiş gibi göreceğimi söylemiştim. İlk ziyaretimizi de Alanya'mıza gerçekleştirdik. Alanya'mızı baştan sona 102 mahallemizde, oda temsilcilerimiz ve Alanya'nın dinamikleri ile buluşarak sorunlarımızı çözeceğiz. İstanbul'da aynı zamanda yakın arkadaşım da olan Ekrem İmamoğlu için mutluluğumuzu ifade ediyor ve yeniden kazanan İmamoğlu'na görevinde başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

MUHTAR 4 632be735 b3f4 413e 98b5 f0e7efa90cfc 29d06


Başkan Böcek, Ekrem İmamoğlu’nun başkanlığını da tebrik ettiği konuşmasında, muhtarların halk ile aralarında köprü vazifesi gördüğünü, ortak alanda buluşarak, ortak akılla sorunların çözüleceğini belirtti. Böcek, “Bu gün öncelikle Antalya’mızın en özel ve güzel ilçelerinden biri Alanya’mızdayız. Muhtarlar, 25 yıllık siyasi hayatımda hep vatandaşlarla aramızda köprü vazifesi görmüştür. Hep birlikte birçok çalışmamız olmuştur. Bundan sonra da 31 Mart itibariyle hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz. Alanya’mız 312 bin nüfusu olan, 102 mahallesi olan özel ve güzel bir ilçemiz. Bu dönemde muhtarlarımızın da yarısı son seçimle birlikte değişti. Hemşerilerimize hem siyasi anlamdaki destekleri için, hem de muhtarlarımıza verdikleri destekleri için teşekkür ediyorum. Bu gün daire başkanlarımız ve genel sekreter yardımcılarımızla birlikte, 31 Mart genel seçimlerinde söylediğim üzere 19 ilçe, 913 mahallemizde Muhittin Böcek olarak ekibimle her ilçeyi Cumhuriyet Halk Partili ve İYİ Partili olarak göreceğimi söylemiştim. Alanyalı hemşerilerimiz tercihini Milliyetçi Harekat Partisi’nden yana kullandı. Biz vatandaşımıza saygı duyarız. Bu düşünceyle ilk ziyaretimizi de Alanya’ya gerçekleştirdik. Bu gün burada sizlerle beraber buluştuk. Daha sonra sırasıyla, turizmcilerimizle, esnafımızla, ulaşım sektörüyle bütün çalışmalarımızda birlikte olacağız. Alanya’mızı baştan sona 102 mahallemiz dahil olmak üzere sorunlar nedir, bu sorunlarla ilgili muhtarlarımıza, sivil toplum örgütlerimize, aynı zamanda bu günkü toplantıya katılacak olan başkan ve yöneticilerine danışarak Alanya’mızı konuşacağız. Bütün sorunlarımızı hep birlikte ortak alanda, ortak akılla çözeceğiz. Hep demokrasiye inanan insanlarız. İstanbul’da da seçim gerçekleşti. Çok kıymetli bir arkadaşımdır, Ekrem İmamoğlu’na da buradan başarılar diliyorum ve bir kez daha katılımınızdan dolayı arkadaşlarım adına hepinize çok teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

Gazeteler