head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, haftalık yönetim toplantısında gündemi değerlendirdi...

Ülke ve Alanya gündeminde konuşulan konuları harmanlayan  Alanya CHP İlçe Başkanı CoşkunKaradağ, Barış Pınarı Harekatı'ndan, AGC ödül törenine, ülkedeki işsizlik sorunundan, cadde ve sokakların devrine kadar birçok konuya değindi...

Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe yönetimi haftalık toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda bazı açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Coşkun Karadağ ilk olarak Alanya Gazeteciler Cemiyeti'nin 12 Ekim Cumartesi yapılan ödül töreni ile ilgili, "Tören çok güzeldi. Ödül alan gazetecileri tebrik ediyorum" dedi.

ALLAH MEHMETÇİKLERİMİZİ KORUSUN...
Barış Pınarı Harekatı'nın 8'inci gününde olduğunu hatırlatan Karadağ, vatanın güvenliği ve milletin huzuru için yapılan bu operasyonla ilgili sorunların etkisinin bölgeyi aşarak küresel bir nitelik kazandığını Söyledi.Karadağ; "Allah ordumuzu korusun ve muzaffer eylesin"dedi.

ÜLKEMİZDE İŞSİZLER ORDUSU VAR...

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ'ın bir diğer gündem maddesi ülkemizde ki işsizlik oldu.Ülkemizdeki işsizlik sorununun çözülmesi için Ülkemiz de ve Antalya ile ilçelerinde ve tabiiki Alanya'mızda  gerekli adımların atılması gerektiğini belirtti.


"KİMSENİN EKMEĞİ İLE OYNAMAYIZ AMA"; DİYEREK PERSONELLERİ UYARDI...


Büyükşehir'in cadde ve sokakların yerel yönetime verilmesine ilişkin de konuşan Karadağ, caddelerde çalışan herkesin yine çalışmaya devam edeceğini açıklayarak, personelleri siyasi propaganda yapmamaları ve mesailerine dikkat etmeleri konusunda uyardı.

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ: "Daha önce de dediğimiz gibi,biz kimsenin ekmeği ile oynamayız.Bizim Atatürk,Cumhuriyet ve ülke sevdası gibi kırmızı çizgilerimiz ve iş ahlakı gibi prensiplerimiz var.Bunları aşmayan herkes işini -aşını kaybetmeden çalışacak ve kefilide benim."dedi.

Gazeteler