head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Önümüzde ki zaman diliminde  ülkemizi ilgilendiren ve hayati öneme sahip bir genel seçim ve diğer adı ile rejim seçimi ; ardından yerel seçimler varken, Antalya'nın Akseki ilçesi Hüsamettin köyünde yapılan sahte seçmenler ile seçim yapıldı ama kimseden çıt yok...

ALANYA GÜNEŞİ HABER YORUM BENİM FOTO İLE OVAL eaaa9

 

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ SORUYOR?
Sahte seçmenlerin yıkık ve samanlıklarda oturuyor gibi gösterildiği ve bu hakikatlerin belgelendiği Hüsamettin mahallesi seçimleri nasıl olurda iptal edilmez?

UYDURUK EVLERDE SEÇMENLER 1 2a6cc

GENEL SEÇİMLERE BU VURDUM DUYMAZLIK İLE Mİ GİDİLECEK?
Gazetemize gelen ihbarlar üzerine gün yüzüne çıkan bu sahtekarlıklara rağmen kimler bu seçimin yapılmasına müsaade etti?

UYDURUK EVLERDE SEÇMENLER 2 00c84

Ve bütün siyasilere , Milletimize soruyoruz,

UYDURUK EVLERDE SEÇMENLER 3 8d74b


--Bu vurdumduymazlık ile mi seçimlere gidilecek?

UYDURUK EVLERDE SEÇMENLER 5 DİLEKÇE 57d26

VE YAPILAN SEÇİMLERİN İPTALİ İÇİN BAŞVURU YAPILDI...
Mahalle halkından gazetemize gönderilen seçimin iptali için itiraz dilekçesinin yanında ,yapılan haksız ve sahte seçmen listesi ile gidilen seçim ile ilgili şu ifadelere yer verildi.

 UYDURUK EVLERDE SEÇMENLER 4 b40f5

""05.06.2022 tarihinde yapılan muhtarlık seçiminde sahte insanların (kimisi Tarsuslu kimisi Seydişehirli kimisi Manavgatlı) olan bu kişilerin Akseki Hüsamettin Mahallesinde sahiplerinin dışarıda büyükşehirlerde olan (Istanbul, Izmir,Antalya) kisilerin yıkık binaların ve samanlıkların mesken alanına dönüştürülerek burada ikamet etmesi sağlanmıştır. Halbuki bu kişilere "Evin nerede?" diye sorsak gösteremezler. Secim öncesi bu haberin Alanya Güneş Basının'da deşifre edilmesine rağmen hala yetkililer tarafından bu şaibeli seçim yapılmış olup T.C. kurucusu Mustafa Kemal Atatürk ile beraber T.C'ni kuran Rasih Kaplan da doğduğu, büyüdüğü mahalledir. Bu sebeple yerleşik köy halkının seçim iradesine el konulmuştur. Bu sebeple yaklaşık olarak 18 kişi sahte oy kullanmıştır. Seçime fesat ve hakkaniyetsizlik yapılmıştır.""

UYDURUK EVLERDE SEÇMENLER 6 f62c4

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler