head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı, Sağlık Bakanlığının bütçesi Mecliste görüşülürken yaptığı konuşma ile ,Antalya halkının sesi olduğu gibi; Ak Parti'nin şehir hastanelerindeki israfını da bir kez daha gözler önüne serdi... 

Vekil ARI yaptığı konuşmada; şehir hastanelerinin kamu kaynakları ile yapılmasının en doğru olanı olduğunu dile getirdi ve "Artık kamu özel işbirliği ile şehir hastanesi yapmaktan vaz geçin"dedi.

CHP ANTALYA MİLLETVEKİLİ CAVİT ARI : " Antalya da kamu kaynakları ile yapılacak olan Antalya şehir hastanesinin  ihalesinin iptal edildiğini öğrendik. Neden acaba? Bu işin takipçisi olacağız. Şehir hastanesinin ihalesi yapılmalı ve kamu kaynakları kullanılarak  bu hastane Antalya'mıza kazandırılmalı ve hizmete sunulmalıdır. Ayrıca en çok ihtiyaç olan Antalya'nın Manavgat ilçesi Devlet hastanesi de yapılıncaya kadar bu süreci gündemde tutacağız. Özel sektöre yaptırılan şehir hastaneleri için sadece bu yıl 5 Milyar ödendi. Bu para  5 tane Kamu tarafından yapılacak şehir hastanesi demektir." sözleri ile Mecliste ve kamuoyunda büyük takdir topladı.

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler