head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

ALANYA GAZİPAŞA SINIRINDA KURULAN PETROL DOLUM TESİSİ KİMLERİN ÇIKARINADIR?

CHP-Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Osman Çetin Budak Alanya ziyaretinde zehir zemberek sitem dolu eleştirilerle  Alanyalı Turizmcilere ve siyasilere seslendi...

OSMAN ÇETİN BUDAK: "Alanya Gazipaşa sınırında önce küçük ölçekli ve Gazipaşa havaalanında ki uçaklar için dolum tesisi yapılacağı söylemi ile yola çıkılan ve bugünler de  180 bin grostonluk gemilerle akaryakıt getirilecek  şekilde büyütülmek istenen bu dolum tesisi,Alanya-Gazipaşa ve Antalya turizminin katili olur.Biz bu konuda Meclise soru önergesi verdik ama henüz cevap yok.Alanyalı Turizmciler neden suskun? Kimler susturdu? Burada olacak bir yakıt sızıntısı veya  Gemi tanker faciası Alanya turizmini öldürür.Olabilecek bir sızıntı 7 yılda ancak denizden  temizlenir.Ve eğer burası büyütülürse,Alanya Antalya karayolunda hergün 7 bin adet petrol ve gaz taşıyan tankerler bu yollarda ve trafikte olacak.Herkes aklını başına alsın ve bu şehrin geleceğini karatmasın."dedi.

osman çetin budak 3 69340289 465460344035110 1645076962332377088 n 4d01a

CHP Milletvekili Osman çetin Budak

 

CHP’li Milletvekili Osman Çetin Budak'tan Alanya çıkarması...
CHP’li vekillerin Antalya ve ilçelerinin fotoğrafını çekeceğini söyleyenOsman Çetin Budak, “Bir raporu Sayın Böcek’e, diğerini de Sayın Kılıçdaroğlu’na ileteceğiz” dedi.

OSMAN ÇETİN BUDAK VE PARTİLİLER68945154 2775770755789501 4570521479904493568 n 2a9ec

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Milletvekili Çetin Osman Budak, esnaf ve ziraat odası ziyaretlerinin ardından teşkilat binasında parti yönetimi ve partililerle bir araya geldi. Antalya’nın ilçelerini ziyaret eden ve sorunları yerinde dinleyen CHP’li Budak, ilçe teşkilatında partililerle buluştu. 31 Mart yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazanan parti olması sebebiyle her geçen gün ilginin arttığı ilçe teşkilatına üye kayıtlarının da arttığı belirtildi. Teşkilatı ziyaret eden Budak, partiye kaydolan 3 kişiye de rozet taktı.


‘İMAMOĞLU’NA DEMOKRASİ KATLİAMI YAPILDI’


Antalya'nın bütün ilçelerinde bundan sonra tüm milletvekillerinin aktif olacağını belirten Budak, “Alanya ziyareti ile birlikte 9 ilçe ziyareti yaptık. Batı ilçelerinin hepsini tamamladık. 31 Mart’ta yerel seçimleri tamamladık ama maalesef tamamlayamadık. İstanbul'la ilgili kazanılmış bir seçimin, alınmış bir mazbatanın geri alınması bizim demokrasi tarihimizde olmadığı gibi demokrasi ile yönetilen demokratik ülkelerin hiçbirinde görülmüş bir durum değildir. 17 gün belediye başkanlığı yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu 17 günde zaten neler yapacaklarını gösterdi. Hak edilmemiş bir şekilde yasaya ve anayasaya aykırı bir şekilde 17 gün sonra mazbatası geri alındı. 23 Haziran'da ise 13 bin oy ile kazanılmış bir seçimi 816 bin farka çıkararak Türkiye'ye demokrasi güçlerinin ve aynı zamanda da halkı ciddiye almayan siyasi iktidarların ne olabileceğini göstermiş oldu” dedi.


HALKIN BAŞKANLARDAN TALEPLERİ NEDİR?


İlçelerde ve Alanya'da yapmış olduğu görüşmeler sonucunda bazı raporlar hazırlanacağını söyleyen Budak, “Ciddi bir ekonomik siyasi ve sosyal politikalarla ilgili bir rapor hazırlığı içerisindeyiz. Sizlerden aldığımız bilgilerle, bu raporlarla Antalya'nın bir fotoğrafını çekeceğiz. Kırsalından sahiline kadar tüm sektörlerin bir fotoğrafını çekiyoruz. Bu rapor öncelikle CHP’li ilçe belediye başkanlarından beklenen talepleri, aynı zamanda yaşanan sorunları o belediye başkanlarımıza, ‘ilçe belediye başkanları raporu’ şeklinde düzenlenecek ve iletilecek. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hazırlanmak üzere Antalya'nın tüm ilçelerinin talep ve sorunlarını, beklentilerini kapsayan sürdürülebilir belediyecilikle ilgili bir rapor vereceğiz. Bir rapor da CHP Genel Merkezi’ne hazırlayıp vereceğiz. Bu çalışmalar kapsamında 8 ilçenin raporları hazırlanmış durumda. Tamamı bittikten sonra da masa başında oturup bu çalışmayı yürüteceğiz” diye konuştu.


ŞEBNEM KÖSEOĞLU’NA DESTEK ÇAĞRISI...


Bir süredir lösemi (kan kanseri) tedavisi gören ve ilik bekleyen Alanyalı Şebnem Köseoğlu’na destek çağrısı yapan Budak, “Şebnem Köseoğlu'na kök hücre konusunda destek olalım. Sizler sayesinde insanlar güzel günler görecek. Bunları düşünün, bu desteği esirgemeyin. Şebnem kardeşimize destek verin” ifadelerini kullandı.

Gazeteler