head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

İYİ Parti Alanya İlçe Başkanı Alper Arıkan, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan'ın yaptığı açıklamaya yanıt verdi...

 

 BAŞKAN ARIKAN;  "SORUMLU HÜKÜMETTİR"...  

İYİ Parti Alanya ilçe Başkanı Alper Arıkan, açıklamasında "İktidarın küçük ortağı MHP ilçe başkanı sayın Mustafa Türkdoğan’a hatırlatmak isterim ki Türk milliyetçiliğini ayaklar altına alan zihniyetle mücadele şanlı partimizin ismi İp değil İYİ Parti’dir. İP kısaltmasını kullanmamasını öneriyorum aksi takdirde nezaket dilimizi bizim de bozacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bugün MHP, hukuksuz almak istedikleri apart otellerin konuta çevrilmesini engelleme kararına
İtiraz eden Millet İttifakı'na sanki bir suç işlemişçesine ithamlarda bulunarak açıklama yapmıştır. Sayın Türkdoğan’a hatırlatmak isterim ki açıklamasında bahsettiği demografik yapının bozulmasının müsebbibi şuan ortak oldukları AKP hükümetinin yanlış uyguladığı dış politikalar, kontrolsüz sınır güvenliği, oy devşirmek için ülkemize soktuğunuz sözde mülteci ve sığınmacılardır.. Burada toplamı 30-40 adeti geçmeyen apart otelin konuta çevrilmesini engellemeye kalkmak göz boyamaktan ve halkımızı kandırmaktan başka birşey değildir. Anayasa'ya ve hukuğa dayanan bir tarafı yoktur. Hukuksuz bir öneriye İYİ Parti’nin destek vermesini beklemeniz de abesle iştigaldir.. Ayrıca bahse geçen konut üretimini sizin meclis üyeleriniz de dahil olmak üzere birçok Cumhur İttifakı siyasetçisi bizzat yapmaktadır. Lütfen milletimizin aklıyla alay etmeyelim herkes her şeyi biliyor.. Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diye sorarlar insana.
İYİ parti olarak sayın genel başkanımızın da ifade ettiği gibi parayla vatandaşlık verilmesinin kriterlerini ele alacağız ve kontrolsüz girişleri düzene sokarak ülkemizdeki kayıt dışı sığınmacıları kendi memleketlerine yollayarak çözüm yolları oluşturacağız. Boş laf değil icraat yapacağız" ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler