head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, küçük kardeşi Rıdvan Yücel'i evlendirdi... 

RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 8 jpg bb312

Alanya da her kesimden ve siyaset dünyasından katılımların olduğu düğün çok görkemli bir ortamda yapıldı.

RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 2 c9de8

Alanya Banana Beach Hotel'de  yapılan düğünle hayatlarını birleştiren Pınar Öztürk ile Rıdvan Yücel'in nikahlarını  damadın ağabeyi Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel kıydı.

RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 4 BAŞKAN NİKAHI KIYDI 8a2c1

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel'in kardeşi,  Rıdvan Yücel, geçtiğimiz yılın Şubat ayında nişanlandığı  Pınar Öztürk ile görkemli bir düğün ile evlendi.

RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 5 7d42e

Çok sayıda tanınmış simanın katıldığı düğüne, şehir dışından da çok sayıda siyasetçi ve bürokrat katıldı.

RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 3 SİYASİLER 247a9

Damat ve gelinin nikâh şahitliklerini  eski Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Antalya Vali Yardımcısı Yalçın Sezgin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Antalya Milletvekili Mehmet Günal, MHP Antalya eski Milletvekili Tarkan Akıllı, MHP Merkez Yürütme Kurulu (MYK) Üyesi ve Antalya eski Milletvekili Hüseyin Yıldız ile MHP Antalya İl Başkanı Hilmi Durgun birlikte yaptılar.

RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 6 EVET b2822

Nikâh töreninde konuşan damadın ağabeyi Başkan Yücel, "Evimizin en küçüğü, değerli kardeşim Rıdvan Yücel ve Pınar Öztürk kızımızın evlilik akdini gerçekleştirdik. Bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan bütün misafirlerimize teşekkür ediyor, kardeşime ve gelinimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum" dedi.

 RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 7 d730b

Yüzlerce davetlinin huzurunda ömür boyu sürecek mutlulukları için "Evet" diyen Pınar ve Rıdvan, konuklar tarafından uzun süre alkışlandı.

RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 13 33307

Nikâh töreninin ardından sahneye çıkan Türkiye'nin yakından tanıdığı ünlü sanatçı Altay, söylediği birbirinden güzel şarkılarla davetlileri coşturdu.

 RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 9 d6e0e

Alanya Güneşi Gazetesi ve www.alanyagunesi.com haber portalı ailesi olarak, Pınar ve Rıdvan Yücel çiftine mutluluklar dileriz.

 RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 10 32e23

 RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 11 a7955

 RIDVAN VE PINAR YÜCEL ÇİFTİ 12 5103f

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler