head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

TFF 3. Lig 2. Grup 4. hafta maçında bugün Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü'nü ağırlayan Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, rakibini Buğrahan ve Ahmet'in golleriyle 2-0 mağlup ederek bu sezon ilk 3 puanını elde ettİ... 

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, TFF 3. Lig 2. Grup'ta bugün ligin güçlü ekiplerinden Elazığ Karakoçan'ı Milli Egemenlik Stadyumu'nda ağırladı. Ligin geride kalan 3 haftasında puan alamayan mavi beyazlı temsilcimiz, bu sezon şampiyonluk hedefiyle güçlü bir kadro oluşturan Elazığ Karakoçan'ı 2-0'la geçti.

KESTEL 2 0 2 7ae8c

Maça iki takım da temkinli başladı ancak etkili olan ekip Alanya Kestelspor oldu. İlk yarıda rakibine pozisyon vermeyen mavi beyazlılar, Batuhan ve Ali Berke ile net fırsatlardan yararlanamadı. Soyunma odasına golsüz beraberlikle giren Alanya Kestelspor, ikinci yarıda da baskılı oyununu sürdürdü.

Maçta kilidi ise Alanya Kestelspor'dan Buğrahan Tuncay açtı. 75. dakikada ceza alanının dışında kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Buğrahan, kaleye direkt gönderdiği kavisli şutu ile fileleri havalandırdı. Bu golün ardından baskısını daha da arttıran Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor, 81. dakikada da sonradan oyuna giren Ahmet Ülük ile skoru 2-0'a getirdi.

KESTEL 2 0 3 854e0

Başkent Üniversitesi Alanya Kestelspor Kulüp Başkanı Levent Uğur maç boyunca futbolcularını dikkatle izledi ve oynanan oyundan memnun kaldı.

KESTEL 2 0 4 83c3c

Son dakikaya kadar skoru koruyan BÜ Alanya Kestelspor, bu sezon ilk galibiyetini alarak rahat bir nefes aldı. Elazığ Karakoçan takımı da 4 puanda kaldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler