head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024
Sağlık Bakanlığı 12 bin yeni sağlık personeli alınacağını açıkladı. Başkan Toklu sağlıkçılara haberi vererek konuyla ilgili bilgileri aktardı...
 
Sağlık Bakanlığı yaptığı son dakika açıklamasında 12 bin personel alınacağını açıkladı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ak Parti Alanya İlçe Başkanı Mimar Mustafa Toklu, “Geçtiğimiz günlerde Bilim Kurulu toplantısının ardından Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca açıklama yaparak, Sağlık Bakanlığı'na 12 bin sağlık personeli alımı yapılacağını aktarmıştı. Bu konuyla ilgili ayrıntılar da belli oldu. Bakanlığımız; 7.000’i hemşire, 1.700’ü ebe ve 2.864’ü sağlık teknikeri/teknisyeni olmak üzere 14 branşta 12 bin sağlık personeli alacak.” dedi.
Pandemi sürecinde atılan büyük adımlardan birisinin daha gerçekleştiğini belirten Başkan Toklu, “Hükümetimiz tarafından sağlık alanında atılan adımlara hep birlikte şahit oluyoruz. Hem atama bekleyen sağlık personelimize hem de tüm vatandaşlarımıza yeni atamalar hayırlı ve uğurlu olsun. Böylesine zorlu bir süreçte yapılan bu alımlar sağlık çalışanlarımızı da rahatlatacaktır. Başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya teşekkürlerimizi sunuyoruz.” diye konuştu. 
 
 
 
 
 
HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler