head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

Başta Antalya halkı olmak üzere,  tüm Türkiye yi  hastalığı nedeni ile endişe ve üzüntüye sevk eden, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek nihayet bugün ilk mesaisine başladı...

BÖCEKTEN İLK MESAİ 2 5fcf6cf755428113d0c41e8b 7443b

Coronavirüs tedavisi sonrası akciğerlerinde oluşan hasar nedeniyle 64 gün yoğun bakımda kalan ve 105 günlük tedavisinin ardından taburcu edilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bugün görevinin başına geçti.

Tedavi süreci halen  evinde devam eden Başkan  Muhittin Böcek, bugün öğleden sonra  makam aracıyla Büyükşehir Belediye binasına gelerek görevinin başına geçti. 

Yaklaşık 4 ay sonra belediyeye gelen Antalya Büyükşehir Belediye  Başkanı Muhittin  Böcek'e Coronavirüs tedbirleri nedeniyle herhangi bir karşılama töreni düzenlenmedi.

BÖCEKTEN İLK MESAİ 3 e726e

Belediye girişinde aracından çevredekilere el sallayan başkan Muhittin Böcek, “Önümüzdeki günlerde basın toplantısı yapacağım. Sizleri çok seviyorum" dedi. 

 

BAŞKANIN GÖREVE BAŞLAMA DUYURUSU RESMİ YAZI İLE BİLDİRİLDİ... 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'in göreve başladığına dair resmi yazı dağıtımlı olarak , Antalya Valiliği, İlçe belediye başkanlıkları ve ilgili birimler ile, Başkan vekiline gönderildi. 

 

BAŞKAN BÖCEKİN GREVE BAŞLADIĞINA DAİR RESMİ YAZI 13e8d

 

 VE BAŞKAN MAKAMINDA...

BÖCEK MAKAMINA OTURDUEouAzdLW8AEcgB7 d8722

 Sosyal medya hesabından makamında fotoğraf paylaşan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile mesajında : "Antalyam ve Antalyalılar için hizmet görevime Başkanvekili Hacıarifoğlu ve Genel Sekreter Tuncer'i kabul ederek başladım. Tüm hemşehrilerime selamlarımı iletiyorum. #BizBirlikteGüçlüyüz"dedi.

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler