head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

CHP- Cumhuriyet Halk Partisi Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Alanya ilçe parti binasında yaptığı basın açıklamsında adeta dolu yağmuru gibi tane tane AK Parti Hükümetinin başına yağdı... 

--Kongrelerde size virüs yok,vatandaş dan 3 kişi bir araya gelince virüs var öyle mi?

--Halk yokluğu artık evinde değil,damarlarında yaşıyor..

--Bu zamlar  evlerde mutfağı değil, ülkeyi yangın yerine çevirdi..

--Esnafı bitirmek üzeresiniz, haberiniz olsun..

--Esnafların tüm borçları uzun vadeli ertelenmeli ve esnafa karşılıksız para desteği verilmelidir..

--Anayasa değişikliği ile boş gündem oluşturmayın, Halk sandık ve seçim istiyor.. 

 

CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ yaptığı basın açıklamasında devamla şunları söyledi;

 "Geçen hafta 'Esnafımızı zora sokan Recep Tayyip Erdoğan' sloganını paylaştım. Bu gerçekten ayakları yere basan bir slogan. Esnafın gidişatı iyi değil. Kredi ödemeleri ertelenmeli. derhal karşılıksız para desteği verilmeli. Alanya'mızda hayat pahalılığı diz boyu olmuş. Gıda maddelerinin fiyatları dayanılmaz hale gelmiş. Türkiye'nin gerçek gündemini örtbas edip, anayasa değişikliği diye farklı gündemlerle ülkemizi oyalamanın manası yok. Artık yönetenler yönetemiyor. Halkımızın önüne sandık bir an önce gelmek mecburiyetinde. Çocuklarımıza daha güzel bir Türkiye bırakmak mecburiyetindeyiz. Bunun da yolu genel seçim" diye konuştu."

AK Parti'nin  7. Antalya İl Kongresi'ndeki görüntülerini de eleştiren  Başkan Coşkun Karadağ, "Onlar kongre yapınca pandemi, sosyal mesafe yok. Boğaziçi Üniversiteli çocuklar, 'Biz özel üniversite istiyoruz' diye 3 kişi 5 kişi bir araya geldiği zaman pandemi kurallarını ihlal. Böyle ikincil bir düşünce olmaz. Sivil toplum örgütleri ve birtakım kuruluşlar çalışmalar yaptıkları zaman pandemi kuralına takılıyor. Bu ikincil bir uygulamadır. Bunu kabul etmek mümkün değil" ifadelerini kullandı. 

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

 

 

 

 

Gazeteler