head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

Ülkü Ocakları Genel Başkanı Ahmet Yiğit Yıldırım,ABD'ye karşı  oldukça sert bir açıklama yaptı. MHP Alanya İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, açıklamayı sosyal medya hesabından paylaştı... 

ülküocakları açıklaması 1 2bbcb

Ülkü Ocakları Genel  Başkanı Yıldırım'ın açıklaması şöyle:

Türk milletinin göz bebeği olan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı'nın faaliyetlerini, terör örgütü sıfatları ile  bağdaştırmaya kalkan ABD Temsilciler Meclisi; Ermeni işgalciliğine destek veren ve Türk-İslam düşmanlarına kucak açan emperyalizmin merkezi bir yapısıdır.
Ülkü Ocaklarının araştırılması tasarısını hazırlayan Yunan kökenli Dina Titus adlı Türk düşmanı, Türk milletine karşı yürütülen faaliyetlerin başaktörü olarak yer alıyor. Okun geldiği yöne bakınca Türk milletine kurulan tuzakların hep aynı mahfillerden çıktığını görüyoruz.
Dina Titus, Azerbaycan’ın haklı mücadelesini verdiği Karabağ Savaşı’nda "Türk yapımı insansız hava araçlarında Amerikan teknolojisinin kullanımına ilişkin soruşturma  talep ederek, Ermeni yanlısı bir tutum takınmıştı.
Titus, bunların yanında, Türkiye'de üretilen İHA’ların ABD’nin çıkarlarını zora sokacağını belirterek ABD Dışişleri Bakanlığı’ndan Türk İHA’larına ilişkin kapsamlı rapor sunulmasını isteyen tescilli bir Türk düşmanıdır.
Ülkü Ocakları ile ilgili tasarıyı sunan Dina Titus’un, FETÖ'nün manevi oğlu Enes Kanter ile tasarı öncesi görüştüğünün ortaya çıkması Ülkü Ocaklarının içte ve dışta ne denli bir saldırı  altında olduğunun açık bir göstergesidir.
Bu muhasım odakların; Türklüğün yegâne muhafızları, dünyayı titreten ecdadın torunları, insanlığın değer ve vicdan neferleri olan Ülkücüleri hedef alması bizleri hiç şaşırtmamıştır. Ülkü Ocaklarını hedefe koyanlara karşı Türk-İslam davamızı nizam-ı âlem uğrunda sürdüreceğiz.
Ülkü Ocakları Türk milletinin 57. Alayıdır. 57. Alay Çanakkale’de albayından erine kadar şehit düşmüş birliğimizin adıdır. Eğer bir gençlik teşkilatı kendini böylesine ulvi bir yapıyla özdeşleştiriyorsa, o milletin geleceğinden asla endişe edilmez.
Ülkü Ocakları; Liderimiz Sn. Devlet  Bahçeli Bey'in emrinde çift başlı Selçuklu Kartalı gibidir. Bir tarafı Doğu’ya diğer tarafı Batı’ya bakar. Doğu’da ve Batı’da, Türk milletini ufukların ötesine taşımak için mücadele etmektedir.
Yılmayacağız, yıkılmayacağız, başaracağız."

Ahmet Yiğit YILDIRIM
#ÜlküOcakları Genel Başkanı

 

 

 

 

 

 

HABER: Uğur AKDAĞ

Gazeteler