head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi,Emekli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Alanya Basını ile yemekli toplantıda esti gürledi...

vekil demir 5 vekil 9c3a3

 "Dünün Fetoseverleri ni bugün fetosavar olarak görünce acı acı gülüyorum. Bu ihaneti ne bizler, nede halkımız unutmaz ve  halkımız sandıkta bunlara gereken cevabı fazlası ile verecektir diyen Mevlüt Demir; Ülkede yaşanan ekonomik kriz,akaryakıt ve elektrik zamları artık halkımızı isyan noktasına getirmiş durumda" dedi.

vekil demir 1 730cd

ELVEDA BÜROKRASİ,MERHABA DEMOKRASİ... 

Alanya'lı Gelecek Partisi Kurucular Kurulu ve Parti Yönetim Kurulu Üyesi,Emekli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, 37 yıllık emniyet teşkilatındaki görevinin tamamlanmasının ardından ‘Elveda bürokrasi merhaba demokrasi’ diyerek başladığı siyasi çalışmalarının startını Güçlü Alanya basını ile başlattı.

vekil demir 2 f7ee4

Alanya’da medya mensupları ile biraraya gelen Demir, Ülkede ki sıcak gündeme dair,güncel ekonomik ve siyasi gelişmelere ilişkin bir açıklamalar yaptı.

Alanya da yerel ve yaygın medyada görev yapan basın mesnupları ile  yapılan toplantıda, kendisinin 176 yıllık emniyet teşkilatı döneminde aynı İL'e iki kere  ataması yapılan ve hain darbe girişimi sonrasından Türkiye’de başındaki emniyet müdürleri arasından örgüt ile iltisakı olmayan 50 il emniyet müdürü arasında bulunduğunu ifade etti.

vekil demir 3 38885

 Mevlüt Demir, devlet terbiyesi ile yurt içi ve yurt dışında çeşitli kademlerde 37 yıl görev yapıp emekli olduktan sonra siyasete girdiğini belirterek “Elbette çok güzel işlere de imza atıldı ancak yanlışlarıda gözardı edemeyiz. Ekonomik olarak büyük bir zorluk içerisine girdi ülke. Vatandaş evine ekmek götürmekte zorlanır hale geldi. Bizler Anadolu’nun her köşesini ziyaret edip halkı dinliyoruz gözlem yapıyoruz. Sayın Genel Başkanımız Ahmet Davutoğlu’na olan yoğun bir halk teveccühü ile karşı karşıyayız gittiğimiz ziyaretlerde. Vatandaş artık bir değişim istiyor. Kendisi her görüşmemizde Alanyalı hemşehrilerim nasıl diye sorup selamlarını gönderiyor. Artık tencere kaynamıyor vatandaş rahata erebileceği günleri iple çekiyor” dedi.

vekil demir 4 d2ce4

Alanya Güneşi olarak, Milletvekili adayımısınız sorumuza, "Bu kadar hizmetin ardından mütevazi olmama gerek yok,elbetde kalan ömrümüzü siyasi hizmet alanı ile ifa edeceğim"diye cevaplayarak çalışmaları bu yönde sürdüreceğini de ilan etmiş oldu.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler