head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Dün gece saatlerinde Antalya'nın Alanya, Serik, Gazipaşa ve Aksu ilçelerinde meydana gelen yoğun yağış ve hortum maddi hasara yol açtı...

AKP VE KAYMAKAM 2 c6c55

Dün Antalya'yı etkisi altına alan yoğun yağış ve sonrasında oluşan hortumdan bir çok ilçede vatandaşlar olumsuz yönde etkilendi. Alanya'yı da etkisi altına alan yoğun yağış ve hortum, zirai alanlarına, örtü altı üretim alanlarına ve birçok yerleşim yerine zarar verdi.

AKP VE KAYMAKAM 3 8bb81

--Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer,

--AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu,

--İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Burak Mindivanlı,

--İlçe Tarım Müdürü Mehmet Rüzgar,

--İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz,

--İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Ahmet Çelik bugün Türkler, Payallar, Yeniköy ve Elikesik mahallelerinde afetten zarar gören bölgelerde incelemelerde bulundu.

AKP VE KAYMAKAM 4 13601

Devletin her zaman vatandaşının yanında olduğunu aktaran AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu; "Alanya Kaymakamımız, İlçe Jandarma Komutanımız ve resmi kurum müdürlerimizle birlikte afetten zarar gören Türkler, Payallar, Yeniköy ve Elikesik Mahallelerimizde vatandaşlarımızla beraberdik. Bölgemizde hasar tespit çalışmaları başlamıştır. Halkımız emin olsun. Devletimiz güçlüdür, yaralarımızı tek tek saracağız.

AKP VE KAYMAKAM 5 65c97

Türkler Borsa İstanbul Sosyal Bilimler Lisesi'ne, bölge halkımıza ve tüm çiftçilerimize çok geçmiş olsun. Rabbim ülkemizi her türlü afetinden muhafaza eylesin." ifadelerine yer verdi.

AKP VE KAYMAKAM 6 042f9

 

HABER: Sariye KAYATURAN

Gazeteler