head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun 'Soros çocuğu' sözlerine yanıt verdi. Oğan, "Ümit Özdağ yarın saat 11.00 ’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler!" dedi...

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Bu hayvandan aşağı bir adamdır" ve 'Soros çocuğu' sözlerine Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, sert yanıt verdi.

Özdağ yaptığı açıklamada, "Ben yarın, Zafer Partisi Genel Başkanı olmamın yanı sıra, Ümit Özdağ olarak tek başıma İçişleri Bakanlığı'nın önüne gideceğim. Tek başıma ve silahsız. Süleyman, zerre kadar erkeklik onurun varsa beni kapının önünde bekle!" ifadelerini kullandı.

Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan da, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Soylu ve yardımcısı Çataklı'nın aynı programda kendilerini de hedef aldığını ifade etti.

SOROS VE TAYYİP 117e0

SİNAN OĞAN: BEN DE GELİYORUM...
Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'na gideceğini hatırlatan Oğan, kendisinin de Özdağ ile birlike bakanlık önünde olacağını söyledi.

Oğan, Soylu ve İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da etiketleyerek "Ümit Özdağ yarın saat 11.00 ’da bakanlık önünde olacağını açıkladı. Aynı saatte ben de orada olacağım. Soylu ve Çataklı gelsinler yüzümüze söylesinler!" ifadelerine yer verdi.

Twitter hesabından açıklama yapan Oğan, "Ey Süleyman Soylu bak biz Soros’un dünya genelindeki operasyonlarını deşifre eden kitap yazıp, tehditler aldığımızda, hatta bu sebeple işimizden ayrılmak zorunda kaldığımızda sen başka mecralarda kendine ikbal arayordun. Dikkat et o sarfettiğim cümleler başka adrese gidebilir…" dedi.

 

OĞANDAN SOYLUYA TEPKİ 8e2f2

Eski MHP Milletvekili Sinan Oğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun sözlerine yanıt verdi...

Eski MHP'li Sinan Oğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun kendisine yönelik 'Soros çocuğu' sözlerine yanıt verdi. 

Twitter hesabından açıklama yapan Oğan, "Ey Süleyman Soylu bak biz Soros’un dünya genelindeki operasyonlarını deşifre eden kitap yazıp, tehditler aldığımızda, hatta bu sebeple işimizden ayrılmak zorunda kaldığımızda sen başka mecralarda kendine ikbal arayordun. Dikkat et o sarfettiğim cümleler başka adrese gidebilir…" dedi. 

"İÇİŞLERİ BAKANININ AĞZINI TOPLA"...

Oğan AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'a da seslenerek "İçişleri Bakanının ağzını topla! Süleyman Soylu’ya anlatır gibi tekrar söyleyeyim. Senin de okuduğun gibi TOPLAM 10 milyon sığınmacı var, 6 milyonu Suriyeli. Onun bunun çocuğu kim biliyor musunuz? Sümüklü FETO’ya methiye düzenler. Şükür biz onlardan olmadık hiç!" dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler