head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

 

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu ile CHP lideri ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu bir araya geldi...

Doğru Parti Genel Başkanı Rifat Serdaroğlu, Cumhurbaşkanı Seçimi’nde Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu destekleyeceklerini bildirdi.

Serdaroğlu, "CHP’nin en çalışkan teşkilatlarından daha fazla çalışarak büyük oy farkıyla birinci turda Çankaya’ya göndereceğiz sayın Cumhurbaşkanımızı” ifadelerini kullandı.

 

doğru ve chp 1 b7b7e

İNŞALLAH YSK ANAYASA SUÇU İŞLEMEZ...

Serdaroğlu da 14 Mayıs’ta tarihin en önemli seçiminin yapılacağını belirterek, şunları söyledi:

 

– Maalesef seçimin şartları, demokrasiyi hazmedemeyen AK Parti iktidarı tarafından karmakarışık hale getirildi. Hepinizin bildiği gibi Sayın Erdoğan’ın 3’üncü kez cumhurbaşkanı adayı olması mümkün değil. Yüksek Seçim Kurulu’na (YSK) bu konuda itirazımızı da yaptık.

– İnşallah YSK Anayasa’yı ihlal suçu işlemez. Eğer bunu yaparsa Türkiye’nin çok az, bir nebze kalmış hukuk devleti tanımını da bizzat YSK çok ağır tahrip etmiş olur. Önümüzdeki günlerde çok ciddi sıkıntılar çıkabilir. Biz vefalı insanlarız, tarihimize sadığız. Şimdi biz cumhurbaşkanı olarak Sayın Kılıçdaroğlu’nu göstereceğiz ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin en çalışkan teşkilatlarından daha fazla çalışarak Sayın Cumhurbaşkanımızı büyük oy farkı ile 1’inci turda Çankaya’ya göndereceğiz." dedi. 

doğru ve chp 2 8273a

 

 

 

 

Gazeteler