head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Nisan 2024

 

Alanya Belediyesi’nin eğitime yaptığı yatırımlar tüm hızıyla sürüyor...

Antalya Valisi Hulusi Şahin’in de katılımı yapılan protokol töreninde Konaklı bölgesine 24 derslikli ortaokul yapım protokolü imzalandı.

ALANYA BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİME BİR BÜYÜK YATIRIM DAHA - KONAKLI MAHALLESİ’NE 24 DERSLİKLİ ORTAOKUL PROJESİ İÇİN İMZALAR ATILDI...

 

Başkan Yücel, “İkili eğitimi bitirecek yeni ortaokulumuz şimdiden hayırlı uğurlu olsun” dedi.

bravo adem başkan 3 0482f
Antalya Valisi Hulusi Şahin, Alanya Kaymakamı Dr. Fatih Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Antalya Milli Eğitim Müdürü Salih Kaygusuz ve Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Yılmaz; Alanya Kaymakamlığı’nda protokol imzaladılar.

İmzalanan protokol ile Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’ne 24 derslikli yeni bir ortaokul yaptırılacak ve Milli Eğitime teslim edilecek.

bravo adem başkan 2 6d5a4

Konaklı Mahallesi’nde artan nüfus nedeniyle okullarda yaşanan yoğunluğu en aza indirmek için harekete geçilirken imzalanan protokol ile bölgedeki ikili eğitim de son bulacak.

İmzalanan protokol sonrası kısa bir açıklama yapan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, “Eğitime desteklerimiz durmaksızın devam ediyor. Daha önce yaptırdığımız okullar, kreşler, etüt merkezleri, kütüphaneler ve öğrenci yurtlarına bir yenisini daha ekliyoruz. Konaklı Mahallesi'nde hayata geçireceğimiz 24 derslikli ortaokul için yapım projesini imzaladık. Projemizi kısa sürede tamamlayarak Batı Alanya bölgemize yeni bir okul daha kazandıracak ve öğrencilerimizin daha rahat, daha elverişli bir ortamda eğitim almalarını sağlayacağız. Sayın Valimize, Sayın Kaymakamımıza ve Milli Eğitim Müdürlerimize eğitime her zaman göstermiş oldukları ilgi ve alaka için teşekkür ediyorum. Alanya'mıza hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

 

 

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

Gazeteler