head
2183026 810x458 75f08
Pazar, 28 Nisan 2024

 

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi iken, yaptığı başarılı çalışmalar sonucu, Antalya İl Sağlık Müdürlüğü görevine atanan ve atanır atanmaz da kolları sıvarayark sağlıkta başarılı işlere imza atan Antalya İl sağlık Müdürü Dç doktor  Oğuz Karahan Görevden alındı...

 

257979442 2113090585516323 8668841518606493806 n 29c94

ANTALYA İL SAĞLIK MÜDÜRÜ NEDEN GÖREVDEN ALINDI?

 Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi iken Antalya İl Sağlık Müdürü olarak atanan Doç. Dr. Oğuz Karahan’ın yerine Mamak Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Evren Ekingen atandı.

Sağlık Bakanlığı tarafından Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Oğuz Karahan, 23 Mayıs 2023 tarihinde Antalya İl Sağlık Müdürü olarak atanmıştı. Şimdi ise Bakanlık, Karahan’ın yerine Mamak Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Evren Ekingen’i atadı.

PEKİ NEDEN?

Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi bir bölge hastanesi görevini yürütürken yaşanan aksaklıklardan dolayı hiç basının ve kamuoyunun gündeminden düşmedi. Taa ki Doç. Dr. Oğuz Karahan Başhekimlik görevine getirilene kadar.

Hastane de onun Başhekimliği zamanında her aksaklık düzeltildiği gibi,kamuoyunda ve hastaneye gelen yüzbinlerce insan tarafından takdir edilen ve sevilen bir başhekim olarak insan yüreğine imza attı.

MİLLETVEKİLİ TUBA VURAL ÇOKAL  İL SAĞLIK MÜDÜRÜNÜ GÖREVDEN ALDIRDI İDDİALARI...

Antalya İl sağlık Müdürü görevden alındı haberini duyar duymaz, sayın Dç Doktor Oğuz Karahan'ı aradım ama telefonlarıma cevap vermedi.

Hemen Ankara ve Antalya kulislerini araştırdım ve İYİ Partiden AK Parti'ye geçen ve Manavgat da karışıklığa sebep olduğunu öğrendiğim Eski İYİ Partili ve şimdi ki AK Partili Tuba Vural Çokal'ın; Antalya İl Sağlık Müdürü Dç Doktor Oğuz Karahan'a liyakatsız kişileri istediği yerlere atama yaptırtamadığı için, İl sağlık müdürünü görevden aldırdığı  bilgisine ulaştım.

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ OLARAK SAYIN MEVLÜT ÇAVUŞOĞLU'NA ÇAĞRIMDIR!

Sayın Bakan!

--Siz hem devletimizi yurt dışında muhteşem temsil ettiniz ve hem de Ülkemize, Bölgemize ve Alanya'mıza büyük değerler katarak harika işlere imza attınız..

Halkın yüreğine imza atan böyle bilgili ve bir o kadarda mütevazi bir hocamızı ve yöneticiyi İYİ Parti'den gelen birine harcatacak mısınız?

--Oğuz hoca gibi Bu değerler ve Alanya halkı sahipsiz mi?

--İYİ Parti'den seçilip seçmenlerine ihanet ederek AK Parti'ye kendi çıkarları uğruna geçen bu hanım milletvekili sizlerden daha fazla söz sahibimidir AK Parti'de?

--Siz ki yüreğinizi,gövdenizi ve sevginizi AK Parti'ye ailenizle ve sevenlerinizle birlikte vermiş ve partiyi bugünlere taşımış bir devlet adamısınız?

--Lütfen masaya yumruğunuzu vurun ve Dç.Doktor Oğuz Karahan'ı görevine iade edin.Edin ki oradanda Tüm bölge insanının yüreğine imza atsın ve yöneticilik,hocalık nasıl yapılır herkes görsün.

Bir gazeteci olarak,kamuoyu adına Tuba Vural Çokal hanımefendiyi kınıyorum.

 

 

 

HABER ve YORUM: İbrahim  AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler