head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Nisan 2024

 

 

 

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in, ‘Alanya için canla başla’ sloganı ile başladığı yerel seçimin ilk startını baba ocağı Kestel mahallesi'nden verdi...

aşkolsun başkan yücel MANŞET 1a91b

Kestel Düğün Salonu’nun girişinde meşalelerle ve alkışlarla karşılanan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’i bu anlamlı gününde Cumhur İttifakı’nın Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya İl Başkanı Ali Çetin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Onur Temel, MHP ve AK Parti’nin MYK Üyeleri ile ilçe başkanları, oda, dernek başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar yalnız bırakmadı.

aşkolsun başkan yücel 2 f59a6

AŞK OLSUN BAŞKAN YÜCEL, BU NASIL BÜYÜK SEVGİDİR?...

Alanya'nın Kestel Mahallesinde üç caddeyi ve iki bin kişilik kapalı salonu tıklım tıklım dolduran Alanyalılar, mahşeri kalabalık ve sevgi selinde ; Başkan Adem Murat Yücel'i yalnız bırakmadı.

 

aşkolsun başkan yücel 1 0f675

BAŞKAN YÜCEL; “BİSMİLLAH DİYEREK YOLA ÇIKTIK”...
Alanya’da 10 yıllık Belediye Başkanlığı döneminde şehre kazandırdığı projelerin tanıtıldığı toplantıda konuşan Belediye Başkanı Adem Murat Yücel önemli mesajlar verdi.

aşkolsun başkan yücel 3 67274

‘Doğup büyüdüğüm, baba ocağım, 10 yıl belediye başkanlığı yaptığım Kestel’den ‘Bismillah’ diyerek yola çıkıyoruz’ diyerek sözlerine başlayan Başkan Yücel yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı:


“Cumhur İttifakı Belediye Başkan adayı olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Türkiye Yüzyılının mimarı Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Türk- İslam Coğrafyasının hamisi “Önce Ülkem ve Milletim, Sonra Partim ve ben diyen” liderimiz Sayın Devlet Bahçeli’ye, her zaman arkamda desteğini ve sevgisini hissettiğim değerli Milliyetçi Hareket Partisi ve AK Parti teşkilatlarımızın her bir neferine ve Alanya halkına sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

 

aşkolsun başkan yücel 4 1ba6f

“MİLLETİMİZİN HİZMETKARIYIZ”...
Beni yetiştiren ve bu günlere gelmemde en büyük emeği veren elleri öpülesi anneme ve babama, kardeşlerime, her zaman yanımda olan eşime ve çocuklarıma da sizlerin huzurunda teşekkür etmek istiyorum. Dünya’nın ve ülkemizin gözbebeği, Osmanlı’nın liman şehri, Selçuklu’nun başkenti, Akdeniz’in incisi, Yörükler diyarı, turizmin dünyaya açılan penceresi, dünyanın en güzel, en mutlu, en güvenli şehri Alanya’da 20 yıldır Belediye Başkanlığı yapmanın şeref ve sorumluluğunu taşıyorum. İlk Belediye başkanı olduğumda 28 yaşında idim. Ömrümün yarısını bu şehre hizmete adamış bir kardeşiniz olarak gururla diyebilirim ki; bizim tek bir işimiz var: milletimizin hizmetkârı olmak.

 

aşkolsun başkan yücel 5 656dd

“CUMHUR İTTİFAKI OLARAK OMUZ OMUZAYIZ”...
Çok şükür ki, daha genciz, enerjimiz var, heyecanımız var, gücümüz var, kudretimiz var, tecrübemiz var, her şeyden önemlisi Alanya’ya sevdamız var, hizmet aşkımız var. Biz koltuk sevdalısı değil, memleket sevdalısıyız. Halkımızın sevgisi ve desteği bizi bugünlere taşıdı. Hamdolsun ki; biz bugünlere, başımız dik, alnımız ak, vicdanımız rahat olarak geldik. Bugünden sonra da büyüklerimin duası ve Alanya halkının teveccühleriyle mütevazilikten, dürüstlükten, doğruluktan, şeffaflıktan ayrılmadan Alanya’ya hizmet etmeye devam edeceğim. AK Partili kardeşlerim, MHP’li kardeşlerim, cumhur ittifakının tüm paydaşları ve farklı partilerden dostlarımızla, yeniden omuz omuza gönül gönüle verdik. Kentlisiyle, köylüsüyle, yerlisiyle, yabancısıyla tek yürek olduk. Hep birlikte Alanya’nın geleceğine yürüyoruz. Rabbim yol arkadaşlığımızı daim eylesin. Bugün buraya katılamayan, ancak derdi Alanya olan, partili partisiz her bir kardeşime de buradan sevgi ve selamlarımı gönderiyorum. Destek ve hayır dualarını bekliyorum. Sizler, 2014 seçimlerinde yanımızdaydınız, 2019 seçimlerinde de yanımdaydınız, bizi 2 dönem Büyük Alanya’nın başkanlığına taşıdınız. Göreve geldiğimiz günden itibaren, bizleri oyları ile bu göreve getiren değerli Alanyalı hemşerilerimin ve sizlerin güvenlerine layık olabilmek ve şehrimize katkı sağlamak için hiç durmadan gece gündüz demeden çalıştık.

aşkolsun başkan yücel 6 17e6c


“ALANYA İÇİN İDEALLERİMİZ VAR”...
Alanya’ya ve bölgemize hep birlikte çağ atlattık. Üretken Belediyecilik anlayışımızla Alanyamıza, kentsel dönüşümden eğitime, sağlıktan spora, sanattan kültüre, altyapıdan üstyapıya kadar tek tek sayamayacağım sayısız eser ve hizmet kazandırdık.
Dünyanın turizmde marka şehri, bir tarım şehri, bir üniversite şehri, bir spor başkenti olan Alanyamızı Cumhuriyetimizin 100. yılına gururla taşıdık. Biz, aşkla çalıştık, yorulmadık. Bu kente ve bu kentin güzel insanlarına vefa borcumuz daha bitmedi.
Alanya için daha ideallerimiz var. Alanya için daha hayallerimiz var. Alanya için daha çok büyük hedeflerimiz var.
Alanya halkı artık biliyor; yaparsa Adem Başkan yapar diyor. Belediyecilik vizyon işidir, misyon işidir.

başkan yücel tanıtım 3 dcfd5


“BELEDİYECİLİK YÜCEL’İN İŞİDİR”...
Belediyecilik proje işidir, belediyecilik gönül işidir. Belediyecilik Adem Murat Yücel’in işidir, Bizim ekibimizin işidir.
Partimizin Üretken Belediyecilik ve AK Parti’nin Gerçek Belediyecilik anlayışını birleştirip, ustalık dönemimizde Türkiye Yüzyılı vizyonumuzla Alanyamıza en iyi şekilde hizmet etmeye devam edeceğiz. Bugünden itibaren hep birlikte çalışacağız. Yarınların Alanya’sı için yaptıklarımızı, yapacaklarımızı, projelerimizi anlatacağız. Alanya’da hep birlikte, gece gündüz demeden sizlerle çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. Vatandaşımızın hem gönlünü, hem hayır duasını, hem de desteğini alacağız. Biz, seçim zamanında ortaya çıkanlardan, biz, seçimden seçime vatandaşı hatırlayanlardan, biz seçim gelince vatandaşın kapısını çalanlardan olmadık, olmayacağız.

 

başkan yücel tanıtım 4 d8dcb


“ALANYA, YÜCEL VE TÜTÜNCÜ DİYECEK”...
Biz, dün birlikteydik, bugün de birlikteyiz, yarın da birlikte olacağız. İnşallah gayretimiz ve emeklerimiz 31 Martta meyvesini verecek. 31 Martta Alanya, hep birlikte Cumhur İttifakı diyecek. Alanya, Adem Murat Yücel diyecek. Antalya Hakan Tütüncü diyecek. Hedefimiz, Alanya’da, Antalya’da ve ülkemizde vatanımıza, milletimize en iyi şekilde hizmet etmemize imkan sağlayacak büyük bir oy çokluğu ile işbaşına gelmektir. İnşallah tarihi bir farkla, şimdiye kadar görülmemiş rekor bir oyla seçimlerin galibi Antalya’da Hakan Tütüncü başkanım, Alanya’da biz olacağız. Sadece kazanan Yücel, kazanan Tütüncü olmayacak, kazanan Alanya olacak, kazanan Antalya olacak.

başkan yücel tanıtım 5 5d741


“BÜYÜKŞEHİR’E 5 YIL KAYBETTİRDİLER”...
Hepimiz şahit olduk, Büyükşehire 5 yıl kaybettirdiler. Alanyamıza da hiç kimsenin 5 yıl kaybettirme lüksü yok. Millet İttifakı Belediyeciliğini Alanyamızda yaşayarak gördük. Turizm cenneti Alanyamızda arıtmaya yatırım yapmadılar, şehrimiz koktu, sularımız kesildi, çamur aktı, altyapıda yetersiz kaldılar, mahallelerimizde biz asfalt dökmek için günlerce aylarca büyükşehiri bekledik. Ulaşımda ise hergün problem yaşanıyor. Otobüsler yetersiz, vatandaşımız kötü muameleden şikayetçi. Belediyemize gelen sorunların büyük kısmı büyükşehirin alanına giren konularla ilgili. Bunlar, 5 yılda Alanya’da hiç temel attılar mı? Bunlar, 5 yılda Alanya’da hiç açılış yaptılar mı? Bunların Alanya’da hiçbir hizmeti yok, sadece algı ve tabela belediyeciliği yaptılar.

başkan yücel tanıtım 6 d205d


“ANTALYA’YA ALTIN ÇAĞINI TÜTÜNCÜ YAŞATACAK”...
Siyasetin çekirdeğinden yetişen, yıllarca belediye Başkanlığı yaptığı Kepez’i Kepez yapan, hizmetleriyle, eserleriyle Türkiye’de örnek bir belediyecilik sergileyen Hakan Tütüncü başkanım, tüm ustalığını Büyükşehirde göstererek Antalya’ya altın çağını yaşatacağına inancımız tamdır. Alanya’ya hasret kaldığımız büyükşehir hizmetlerini Hakan Tütüncü başkanım getirecek. Hakan Başkanıma en güçlü desteği Alanya’dan biz göndereceğiz. Herkesi kucaklayan anlayışımızla Biz Büyük Alanyayız. Biz hazırız, kararlıyız. Ayırmadan, ayrışmadan Alanya için, memleketimiz için canla başla çalışacağız. 20 yıldır birlikte yürüdük. Bundan sonra da; birlikte çalışacağız. Birlikte başaracağız. Birlikte yöneteceğiz. İnşallah, 31 Mart akşamı zafer coşkumuzu paylaşmak için yeniden buluşacağız. Gayretimiz ülkemiz için, gayretimiz Antalya için, Gayretimiz Alanya için, gayretimiz sizin için. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolumuz ve bahtımız açık olsun. Kendimi önce Allah’a sonra sizlere emanet ediyorum.”

 

başkan yücel tanıtım 8 bfc7f

“BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ, YÜCEL’İN VE ALANYA’NIN YANINDA OLACAK”...
Yücel’i anlamlı gününde yalnız bırakmayan Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 10 yılda ilçeye yapılan hizmetlerden ötürü Alanya Belediyesi’ne övgüler yağdırdı. Alanya’da örnek belediyeciliği en güzel şekilde ortaya koyan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel’in memleket sevdası ve Alanya’ya verilen kıymetin göstergesi olduğunu ifade eden Tütüncü yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Adem Murat Yücel Başkanım ile birlikte yeni hedeflerle kutlu bir yolculuğa çıkıyoruz. Bizde bu heyecanı Alanya için hep beraber Cumhur İttifakıyla zirveye taşıyacağımıza söz veriyoruz. İnşallah 31 Mart hem Alanya hem Antalya Büyükşehir Belediyesi şiir gibi zaferle neticelenecek. İnşallah yeni dönem Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin bütün imkanlarını kullanarak Alanya Belediye Başkanımızın memleket sevdasını taçlandırdığı, onun bu sevdasına da destek olduğumuz yeni bir dönem olacaktır. Antalya Büyükşehir Belediyesi, ulaşım, altyapı ve kanalizasyonu ile ilgili, bütün sosyal projelerde, üst yapı projelerinde, Alanya’nın ve Adem Murat Yücel’in yanı başında olacak. Çünkü bizim bir sevdamız var, oda insanımıza hizmet etmek. İnsanlarımızın yaşadığı şehirlerin, sevgi, muhabbet üreten şehirler olması ve bu şehirlerin hepsinin ayrı bir güzelliğe sahip olup markalaşması için çalışıyoruz.”

 başkan yücel tanıtım son c6a8b

 

HABER: İbrahim  AKDAĞ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gazeteler