head

2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 22 Nisan 2026
rek_lam_11_386cd_1aab8.jpg

 

 

 

 

 

 

Turizm sezonunun en yüksek olduğu bir dönemde , Turizm Bakanlığı belgeli 1280 odalı 5 yıldızlı otel, ; Alanyanın CHP li Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik tarafından mühürlendi ve yüzlerce otel çalışanı ve yüzlerce tatilci otelden çıkarılarak, Turizmci iş insanı Ayşe Şanlı mağdur edildi...
 
 
Bu haksızlığa isyan eden Turizmci Ayşe şanlı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 'ya seslenerek, Haksızlık yapan Alanya Belediyesine KAYYIM atanmasını ve adalet istedi.
 
 
 
CHP’li Alanya Belediyesi’nin göreve geldikten sonra şeffaf ve adil yönetim sözü verdiğini ancak son iki yılda bu vaatlerin tam tersinin yaşandığını belirtti.
 
 
“Alanya Belediyesi’ni 74 yıl sonra kazanan Cumhuriyet Halk Partisi ve Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, göreve geldiklerinde herkese eşit, adil ve şeffaf bir belediyecilik sözü verdiler. Ancak geçen iki yıl içerisinde babamın işletmesine yapılan haksızlıklar ve göz göre göre yaşanan usulsüzlükler gösterdi ki bu sözler sadece lafta kalmış.”
 
496626902 4019264041646782 3986267258635777027 n 366af
 
 
Şanlı, Belediye Başkan Yardımcısı Servet Ünlü’yü hedef alarak, danışmanlığını yaptığı bazı otellerin ruhsatsız olmasına rağmen faaliyetlerine göz yumulduğunu iddia etti.
 
Hatta, İçişleri Bakanlığı nezdinde müfettiş talep ettiklerini ve bu durumun belgelerle ispatlanacağını ifade etti.
 
 
“Geçtiğimiz günlerde Türkler Mahallesi’nde çıkan yangınla gündeme gelen Asrın Beach Otel’e nasıl alelacele ruhsat verildiğinin hesabı sorulmalı. Buna karşılık, babamın işlettiği otele ise ‘ruhsatsız’ denilerek zabıta gönderiliyor, müşteriler zorla çıkarılmak isteniyor.”
 
 
Daha da dikkat çeken bir başka iddia ise Kolibri Otel hakkında oldu. Ayşe Şanlı, elinde Kolibri Otel’in ruhsatsız olduğuna dair resmi belge bulunduğunu, ancak bu işletmeye göz yumulduğunu belirtti ve şu açıklamayı yaptı:
“Belediyenin kendi yazısıyla elimizde Kolibri Otel’in ruhsatsız olduğuna dair belge var. Peki neden işlem yapılmıyor? Çünkü bu otelin altında Belediye Meclis Üyesi Şahin Ararat’ın işletmesi olduğu iddia ediliyor. Babamın emeğine göz dikiliyor ama birilerine ayrıcalık sağlanıyor.”
 
Son olarak Şanlı, yaşanan haksızlıklara karşı sessiz kalmayacaklarını vurguladı.
 
 
 
 
 
HABER:  İbrahim  AKDAĞ