head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Rusya’ya KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Eray Erdem, Rusya temaslarının son gününde de önemli ziyaretler gerçekleştirip, ikili görüşmelerde bulundu...

rus türkişadamları 2 26c5a

Erdem ziyaretlerinde Alanya ekonomisinin lokomotifleri olan Turizm, Tarım, İnşaat ve Emlak sektörleri konusunda yatırımcıları bilgilendirmeye devam etti.

 rus türkişadamları 4 c4e53

Rus-Türk İş Adamları Birliği ve Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’nı da iş gezisinin son gününde ziyaret eden, Başkan Erdem ve ALTSO Heyeti, Rus iş insanlarını Alanya’ya yatırım yapmaya davet etti.
Başkan Erdem, “Rus iş insanlarına Alanya’mız hakkında bilgiler verip, Alanya’mıza yatırım yapmaya davet ettik” dedi.

rus türkişadamları 5 7d1e6

Alanya’nın tanıtımı için Rusya’ya KOSGEB destekli iş gezisi düzenleyen ALTSO Başkanı Eray Erdem, Rusya temaslarına devam ediyor. Başkan Erdem ve ALTSO Heyeti bugün de Rus-Türk İş Adamları Birliği ile Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

rus türkişadamları 6 b8307

Bugün ilk olarak Rus-Türk İş Adamları Birliği üyeleri ile bir araya gelen Başkan Erdem ve ALTSO Heyeti, Alanya hakkında önemli bilgiler aktardılar.

rus türkişadamları 7 2cc38

Aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ne bağlı TOBTİM şirketinde Genel Müdür Yardımcısı da olan Rus-Türk İş Adamları Birliği Başkanı Sabahattin Yavuz ve iş insanlarına Alanya’ya yatırım yapın çağrısında bulunan Başkan Erdem, banka temsilcilerinin de hazır bulunduğu ziyaretle ilgili şunları söyledi: “KOSGEB destekli iş gezimiz kapsamında; Yönetim kurulu üyelerimiz, meclis üyelerimiz ve iş insanlarımızdan oluşan heyetimiz ile birlikte Rus-Türk İş Adamları Birliği'ni ziyaret ederek, Başkan Sabahattin Yavuz ve Rusya'da ticaret yapan iş adamlarıyla bir araya geldik. Ziyaretimizde; İŞBANK Moskova Kurumsal Satış Bölüm Başkanı Berk Akdedepınar, ProCommerce Bank Başkanı Bayram Yalın ve Credit EuropeBank Kurumsal Bankacılık Departmanı Birim Başkanı Sönmez Şahin de yer aldı.

rus türkişadamları 9 84cc6
Rus-Türk İş Adamları Birliği'nde, Alanyalı iş insanlarımızın Rusya'da yatırım yapabilmesi için gerekli olan prosedürler ile inşaat, turizm gibi lokomotif sektörler konusunda görüş alışverişinde bulunduk. Ayrıca Rusya'da yatırımı olan iş insanlarını da Alanya'ya yatırım yapmaya davet edip, Alanya'mızın ekonomisi konusunda bilgiler verdik.”

rus türkişadamları 8 b8e8f

Rus-Türk İş Adamları Birliği’nin ardından, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret eden Başkan Erdem ve ALTSO Heyeti, Alanya’nın tanıtımını yapıp, burada da Alanya’ya yatırım yapın çağrısını tekrarladılar. Başkan Erdem, ziyaretle ilgili olarak şunları söyledi: “Rusya’ya düzenlediğimiz KOSGEB destekli iş gezimiz kapsamında Moskova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret ederek, Başkan Vladimir Platonov, Başkan Vekili Suren O. Vardanyan ve iş insanlarıyla bir araya geldik.
Alanya’mızın turizm, tarım, inşaat gibi lokomotif sektörleri hakkında Rus iş insanlarına bilgiler aktarıp, Alanya’mıza yatırım yapmaya davet ettik.
Önümüzdeki süreçte Rus iş insanlarının Alanya’mıza gelerek yerinde inceleme yapması, Alanya’da temaslarda bulunması için de karşılıklı görüş birliğine vardık. “

Başkan Erdem ayrıca, Rus-Türk İş Adamları Birliği Başkanı Sabahattin Yavuz, Moskova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Vladimir Platonov ve iş insanlarına konukseverlikleri için teşekkür etti ve Alanya için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

 

 

 

 

HABER: İbrahim AKDAĞ

Gazeteler