head

2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 23 Ekim 2024

 

Antalya’da halk otobüsü şoförü olarak çalışan Barış Özer, Google'a tepkili. Kullandığı otobüste unutulan ve içinde 30 bin lira olan cüzdanları sahiplerine teslim eden Özer için sosyal medyada “Salak mısın?” şeklinde yorumlar yapıldı. O tarihten itibaren ise Google'da “Salak şoför” yazınca kendisinin çıktığını söyleyen Özer, “Akıllı, dürüst, vicdanlı şoför olarak çıkmak istiyorum.” diye isyan etti...

 

"SALAK ŞOFÖR" OLARAK GOOGLE'DA ÇIKMAK İSTEMİYORUM...

Antalya’da 5 yıl önce halk otobüsünde farklı tarihlerde düşürülen ve unutulan, içerisinde 30 bin lirayı geçkin döviz ile Türk Lirası bulunan cüzdanları sahiplerine teslim eden şöför Barış Özer, Google'a isyan etti.

Cüzdanlarına sahiplerine ulaştırdıktan sonra, “Salak mısın?” şeklinde yorumlara maruz kalan Özer, olumsuz yorumlara tepki göstermişti.  

'HALEN BEN ÇIKIYORUM'...

Arama motoruna “Salak şoför” yazınca ilk sayfada çıkan sonuçların hepsinde kendi fotoğrafını gördüğünü söyleyen Özer isyan ederek şunları söyledi:

“Tepki gösterdik, bu sefer daha da çoğaldı. Halen ben çıkıyorum. Bu mağduriyetin giderilmesini istiyorum. O kelimeyi söylemek istemiyorum ne olduğunu, çünkü söyledikçe daha da çoğalıyor.

'AKILLI, DÜRÜST, VİCDANLI ŞÖFÖR OLARAK ÇIKMAK İSTİYORUM'...

Google, ben akıllı şoförüm. İnsanlık yaptık, buna kötü yorum yapılmaması lazım. Akıllı, dürüst, vicdanlı şoför olarak çıkmak istiyorum. Söylemek istemediğim kelimeyle ilgili herhangi bir konu gündeme gelince bana mesaj atıyorlar”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler