head

2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 16 Ekim 2024

 

Gündoğmuş’ta Taşatan yolu üzerinde cumartesi günü Mustafa Keyik isimli kişi başından ve yanağından vurulmuş olarak bulundu...

 

Antalya'nın Gündoğmuş ilçesi  Taşatan yolu üzerinde Cumayı Cumartesiye bağlayan gece saat 02:00 civarında başından ve yanağından vurulmuş halde erkek cesedi bulundu.

Taşatan yolundan geçen bir vatandaş, olayı fark ederek 112 ve jandarmaya haber verdi. bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı inceleme ve delillerin toplandıktan sonra, 46 yaşındaki Mustafa Keyik’in cenazesi kaldırıldı.

Keyik’in kullandığı araçta çekici yardımı ile kaldırıldı. Keyik’in cenazesi, otopsi işlemlerinin tamamlanmasının ardından, annesinin isteği üzerine dedesinin yanına,Alanya Karakocalı Ak Mezarlığı’na bugün öğlen defnedildi.

BAŞINDAN VE YANAĞINDAN VURULMUŞ...

Gece 02:00 sıralarında meydana geldiği düşünülen olayda, Keyik’in başından ve yanağından iki el ateş edilerek vurulduğu belirlendi. Keyik’in cesedi, olay yerinden yaklaşık 30 metre ileride bulundu. Şahsın öldürüldükten sonra yaklaşık iki metre sürüklenip uçurumdan itildiği tahmin ediliyor.

ÇEŞME YAKININDA KAN İZLERİ BULUNDU...

Keyik’in Taşatan yolu üzerindeki Hacıbeleini mevkisinde bulunan çeşmenin orada aracının önü kesilmiş olabileceği de düşünülürken, olay yerinde tartışma çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor. Olay yerinde yoğun kan izlerinin olması Keyik’in, aracına yöneldiği sırada önce arkadan açılan ateşle yere yığıldığı, daha sonra da bir el daha ateş edildiği iddia edildi. Aracının el freninin indirilerek olayın kaza süsü verilmek istendiği de başka bir idda olarak geçiyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler