head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

Tamamı yerli ve milli sermaye ile kurulan ve ilk kurulduğu andan itibaren tüm engellemelere rağmen, Önce Devletimiz ve Milletimiz ilkesi ile her kuruşunu yatırım ve istihdama harcayarak ;bugüne gelindiğinde bünyesine beş fabrika katmış ve halen yatırımları ile büyümeye devam eden Antalya bölgesinin gözde kuruluşu Kırbıyık Holding,Antalya ve ilçelerinde ve yakın bölgede yayın yapan Basın kuruluşlarına bir davet göndererek,Holding binasında basın açıklaması yapacaklarını ve herkesin özgürce her istediğini sorabileceklerini ve kendilerinin de bu sorulara saygı ile ve açık yüreklilik ile cevap vereceklerini duyurmuşlardı...

9 Nisan 2020 de yani bugün,Basın kurumlarının yoğun katılımı ile Kırbıyık Holding Yönetim kurulu binasında ;Kırbıyık Holding yönetim kurulu başkanı Şahin Harun Kırbıyık ,İşletmeler genel müdürü ve personelin de katılımı ile bu toplantı gerçekleşti.

 

KIRBIYIK TOPLANTISI 9 NİSAN 2020 2 92369046 207791640667527 323272365779714048 16784

 

Basının yoğun katılım ve ilgisine teşekkür ederek sözlerine başlayan Kırbıyık Holding Yönetim kurulu başkanı Şahin Harun Kırbıyık; "Bugün bana ve şirketimizin Genel müdürüne arzu ettiğiniz veya bazı kesimler tarafından ortaya atılan yalan-karalama ve iftiralara dair de olmak üzere, lüzum duyduğunuz veya arzu ettiğiniz her soruyu sorabilirsiniz ve bizler açık yüreklilikle ve memnuniyetle sorularınızı belegeleri ile cevaplayacağız ve umarım bu iftira atanlar da artık utanıp susarlar.Önce şunu belirteyim ki;gönül isterdi ki,bizlere iftira atan veya yalan - yanlış haber yazan ve gazeteciyim diyen o kişilerde keşke konuğumuz olsalar ve burada bize attıkları iftiraları sorsalardı.Emin olunuz ki,tüm saygımız-sevgimiz ve işadamı kimliğimizle onlara, burada her sorduklarına cevabımızı verir ve onları misafirperveliğin en güzeli ile ağırladıktan sonra,akıllarında şüphe ve soruya yer bırakmayacak şekilde yolcu ederdik.Gelmediklerine göre demek ki yalan -yanlış yazdıklarından dolayı mahçup oldular."

 

KIRBIYIK TOPLANTISI 9 NİSAN 2020 3 93322595 590740218319058 2410284991670910976 n d9815

 

BİZİM KAZANCIMIZDA DA ÖNCELİĞİMİZ DEVLETİMİZ VE MİLLETİMİZDİR...

KIRBIYIK:"Ben yine sorularınızı almadan önce şunu belirtmek isterim ki;Fabrikamızın girişinde de gördüğünüz  gibi,"Önce Devletimiz ve Milletimiz"yazısı vardır.Biz yan gelir sağlayanlarla birlikte 3.000 kişiye istihdam sağlayan ve aileleri ile birlikte on binden fazla insanımıza aş-iş-umut olan ve daha da büyüyerek büyük bir aile olmayı hedefleyen bir şirketiz.Her kuruşumuz kendi helal kazancımızdan gelen paradır.Ve kazandığımız her kuruşu yine yatırıma dönük harcıyoruz.Sayın Cumhurbaşkanımız,"üretim ve yatırım yapın" diye iş adamlarına sesleniyor.Biz bunu emir kabul ettik ve her kuruşumuzu yatırım ve istihdama harcayarak bugünlere geldik.Biz herkese bu vatan ve millet aşkımızla hodri meydan diyoruz.Biz yatırımlarımızla ve çalışana istihdam sağlama kararlılığımızla büyümeye devam edeceğiz ve bizi bu konuda kimse durduramayacak.Alkol piyasası yabancıların tekelinde ve onlar,bizim gibi yerli ve milli bir sermayenin büyümesini kabullenemedikleri için iftira ve karalama kampanyaları yapıyorlar.Şükürler olsun ki,adil  ve tarafsız bir yargımız var ve bu mahkemelerimiz bu tür hukuksuzluklara ve iftiralara dur diyor.Bakın masamızın üzerinde tüm hukuki belgelerimiz mevcut ve arzu eden her gazeteci arkadaşımıza takdim edebiliriz."dedi.

 

KIRBIYIK TOPLANTISI 9 NİSAN 2020 4 92556399 896905127404437 3141553674040377344 n 6b1c2

 

 

GÜNDEM DE; ORTAYA ATILAN İDDİA-İFTİRA VE YIPRATMA ÇABALARINA DAİR SORULARA VERİLEN CEVAPLAR...

 

Kırbıyık A.Ş. olarak FETÖ ile hiçbir zaman bağlarının olmadığını ve Aksu’da FETÖ ile mücadeleyi ilk olarak kendilerinin verdiğini belirten Kırbıyık, “Ben barmen kökenli olduğum için benim kendi buluşlarım vardı. Bu buluşlarımı üretmeye başladık. Allah da yürü kulum dedi. Sonra fabrikamızı satın aldık. Bizm FETÖ ile hiçbir bağlantımız olmadığı gibi aksine Aksu’da FETÖ’ye karşı ilk kavgayı yapan insan benim. Aksu’da olan herkes de bunu bilir. İlk mücadelemizi biz ilk orada verdik. Bizden resmen avanta almaya çalışıyorlardı. Fabrikamızın yanında yurtları vardı. Bir gün bir sabah uyandık. Yine çevik kuvvet ekipleri basmıştı fabrikamızı. Sebebi yine onlardı. Bizden kaynaklanan bir şey yoktu. Allah’a çok şükür benim utanacağım hiçbir şey olmadı.Ailemin ve çalışnlarımın karşısına her zaman alnım dik çıktım. Aslında basınımızın daha güzel bilmesi gerekiyor. Alkol firmaları yabancı sermayenin elinde. Türk firmasının pazara hakim olmasını hazmedemiyorlar. Sizleri tenzih ederek söylüyorum; gazeteci olan iyi araştırır. İftira atmaz,Bence özgür basın bu yönde olmalı” ifadelerini kullandı.

 

KIRBIYIK TOPLANTISI 9 NİSAN 2020 5 BENDE VARIM92926919 1098694197164349 471795629115310080 n bc697

 

“BASIN KARTI TAŞIMAMA GEREK YOK”...
Hakkında çıkan ‘Arabasında sarı basın kartı taşıyor’ iddialarını yanıtlayan Kırbıyık, ‘Benim 5 tane fabrikam var. Basın kartı taşımama gerek yok” dedi. Kırbıyık konu hakkındaki açıklamasını şu şekilde devam ettirdi: “Arkadaşlar demişler ki arabasında basın kartı taşıyor. Benim basın kartı taşımama gerek yok. Ben bir sanayiciyim. 5 tane fabrikam var. Sarı basın kartı taşısam ne olur taşımasam ne olur. O basın kartı Alanya’dan bir gazeteci arkadaşım benden idareten arabamı istemişti. Ben de ona vermiştim. O, önüne basın kartı koymuş. Bu konu da öyle kaldı. Arkadaşlar bunu haber yapmışlar. Bir de olmayan bir etil alkol meselesi var. Şunu belirteyim. Önce Türkiye’deki alkol sektörünün kimlerin elinde olduğu bilinmeli. Bir içilen Efes’in hangi sermayenin elinde olduğu bilinmeli. Yabancı sermayenin elinde olan alkol sektörü var. ‘Yaşatma Yok et’ felsefesi var. Bu buluşlarla ben piyasaya çıktım. Ürünlerimi yapmaya başladım. Yılanın başı küçükken ezilir felsefesiyle bizi yok etmeye çalıştılar. Biz de direndik. Her türlü direndik Allah’a çok şükür. “

 

KIRBIYIK TOPLANTISI 9 NİSAN 2020 6 92423098 851190165353050 6016678204448702464 n f19d6

 

 

“ŞARAP ÜRETMEK ÇOK HASSAS BİR İŞ,EN UFAK MİKROPTA KOCA TANKLAR DÖKÜLÜR”...
Şarap üretiminin hassas olduğunu ve en ufak bir mikropta şarabın sirkeye dönüşerek koca tankların döküldüğünü belirten Kırbıyık, haklarında çıkan sahte alkol iddialarını da yanıtladı. Kırbıyık, “Sahte alkol diye bir şey yok. Maalesef ki bizlere iftira atılıyor. 2018 yılında biz buraya şimdi ne kadar lazım önem teşkil eden dezenfekte ürünlerini İzmir’deki firman satın alıyorduk. Şarap hassas bir içecektir. Hafif bir mikrop içerdiği zaman sirke haline döner. Ondan sonra koca tanklar dökülür. Biz o tankları dezenfektan ürünlerle yıkıyorduk. Dezenfektan da doğal olarak 40- 50 derece arasında alkol içerir. Biz bunları getirttiğimizde bizi istemeyen bazı firmalar ihbar ettiler. Kişileri de biliyoruz aslında. Teşhir edemiyoruz. Mahkeme kayıtlarında da bu şekilde mevcut. Temizlik amacıyla kullandığımızı ispatladık. Bu ürünler dezenfektan üründür bizim ürünlerimizde bir şey yoktur. Üniversitelerde analizler yapıldı. Elimizde bilir kişi raporları da var” ifadelerini kullandı.

 

 

KIRBIYIK TOPLANTISI 9 NİSAN 2020 7 ŞAHİN TEK 92497445 2853245884796022 6216868850613354496 n d22bb

 

“BİZ HER ZAMAN YATIRIMI SEÇTİK”...
Yerli ve  Milli Türk sermayesi olduklarının altını çizen Kırbıyık ,her zaman yatırımı seçtiklerini söyledi. Küçük paralarını dahi yatırıma yönelttiklerini belirten Kırbıyık, “Arkadaşlar bir Türk sermayesiyiz. Alnımızın akıyla, sabırla ;Cumhurbaşkanımızın ve Devlet  büyüklerimizin söylemiş olduğu felsefeler doğrultusunda her zaman hareket ediyoruz. Biz de bankaya para koyup ayda 2.5 faiz almasını biz de biliyorduk. Ama küçük paramızı dahi yatırıma yönlendirdik. Borca harca girdik” şeklinde konuştu.

 

KIRBIYIK TOPLANTISI 9 NİSAN 2020 8 LOGOAdsız 72b52

 

 

"BİZ KUSURLU OLSAYDIK,ELBET DE DEVLETİMİZ DE BİZE GEREKEN CEZAYI VERİRDİ,DEVLET AFFETMEZ"...
Bir suçları olursa devletin gerekli cezai işlemi uygulayacağını vurgulayan Kırbıyık açıklamasında şunları söyledi: “Devlet kesinlikle uyumaz. Bizim üretimlerimiz devam ediyor. Eğer benim bir suçum varsa bana cezayı yazar zaten. Gelir burayı kapatır. Eğer benim suçum varsa yapar devlet. Devlet ‘Hadi ben seni idare ettim’ demez hiçbir zaman. 500 milyon liralık karşı dava açtık. Kişi kim olursa olsun biz davalarımızı açıyoruz. Kusura bakmayın. Ben 5 tane fabrikayı açarken küçük bir fabrikadan yola çıkıp bunları yaparken sadece Cumhurbaşkanımızın ‘Yatırım yapın. Parası olan yatırım yapsın’ sözleriyle hareket ettim.”

 

"KAPIMIZDAN KİMSE BOŞ DÖNMEDİ"...

Son olarak Şunu da belirtmeliyim ki diyen Şahin Harun Kırbıyık;"bizim kapımıza destek için gelen hiç bir Allah'ın kulunu boş çevirmedik.Kişi ve kurumlarımıza imkanlarımız doğrultusunda her zaman destek verdik,vermeye devam edeceğiz.Ülkemizin ve milletimizin geçtiği bu zorlu süreçte Coronavirüs ile ilgili yaptığımız çalışmalarımızı hepiniz biliyorsunuz.En son yaptığımız "EVLADINIZ VAR"isimli erzak desteği çalışmamızla çok sayıda ailemize ulaşmanın verdiği huzuru şahsım,ailem ve çalışanlarım yaşıyoruz.Siz değerli basın çalışanlarının da yanında olduğumuzu bilin lütfen.Bakın sizlerle şu toplantıyı yaptığımız anlarda bile bir hastanemiz Pandemi hastanesi olduklarını ve dezenfektan ürünleri desteği istediklerini yazmış.bizler bu talebi tabi ki memnuniyetle karşılayacağız.Sözlerimi  yine sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın sözleri ile bitirmek istiyorum,Biz Bize Yeteriz .Hepinize sağlıklı bir yaşam ve işleriniz de kolaylıklar diliyorum."dedi.

 

 

 

HABER:Uğur AKDAĞ

 

 

 

 

Gazeteler