head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Antalya'da, Kepez ilçesindeki Mısır Çarşısı'ndaki banka şubesinde aralarında kadın müdür Bedaia A.’nın da bulunduğu 10 çalışanı silahla rehin alan M.R.D., polis ekiplerinin 2 saatlik ikna çalışmasının sonunda teslim oldu.

Bankada görevli personelin saat 17.00 sıralarında dışarı çıkmasının ardından Özel harekat  polisleri, şubeye girdi. Müzakere görüşmeleriyle teslim olmaya ikna edilen M.R.D., gözaltına alındı.

Şubeye transfer saatinde saat 15.20 sularında bankaya gelen M.R.D. vezneden 800 bin lirayı spor çantaya konulup kendisine verilmesini istedi. Bankada bulunan toplam 10 kişiyi rehin aldı. Bu sırada çalışanlar alarm düğmesine bastı. Bu dakikadan itibaren polis ekipleri alarma geçti.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ OLAY YERİNE GELDİ...

İhbarın ardından bölgeye, özel harekat, resmi ve çok sayıda sivil ekipleri sevk edildi. Her türlü olasılığa karşı ambulans ve itfaiye ekipleri de bölgede hazır bulundu. Bankaya müzakereci çağrıldı.

Saatler süren iknada çabaları sonuç vermeyince İl Emniyet Müdürü Murat Ulucan olay yerine geldi. Çelik yelek giyerek gelişmeler hakkında bilgi aldı.

AİLESİ ÇAĞRILDI...

M.R.D., ikna edilemeyince bu kez banka şubesine ailesi çağrıldı. Annesi ile telefonla görüştürüldü. İkna edemeyince bu kez eşi ve diğer aile yakınları olaş yerine geldi. Onlar uzun süre telefonda görüştü. 2 sata sonunda eyleminden vazgeçen M.R.D., teslim oldu.

ÖNCE REHİNELER ÇIKARTILDI...

2 saat sonunda M.R.D., teslim oldu. Önce çalışanlar dışarı çıkartıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

 

 

 

 

 

 

Gazeteler