head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 27 Nisan 2024

 

Alanya'da nefesler tutuldu ve futbol severler bu maça kilitlendi.

Corendon Alanyaspor, 7 Aralık 2022  akşam 19.00'da Süper Lig lideri Fenerbahçe'yi hazırlık maçında ağırlayacak...

Dünya Kupası arasında liglere verilen molayı hazırlık maçı yaparak değerlendirecek olan Corendon Alanyaspor ile Fenerbahçe, Kırbıyık Holding Stadyumu'nda  akşam saat 19.00'da karşı karşıya gelecek.

fb alanya 2 806a8

Futbol severlere lig maçında bir futbol ziyafeti sunmaya hazırlanan Alanyaspor ile Fenerbahçe, herkesin Dünya Kupası'na odaklandığı bu günlerde Türk futbol severlerin Süper Lig hasretini de bir nebze olsun dindirecek. Önemli mücadelenin hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla tamamlayan Corendon Alanyaspor, lig ciddiyetinde çıkacağı maçtan galibiyetle ayrılarak tribünlere gelen taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Turuncu yeşilli ekipte kritik maç öncesi önemli bir eksik bulunmazken, Dünya Kupası'na son 16 turunda veda eden Senegalli Famara Diedhiou'nun izin kullanacağı ve bir süre sonra takıma katılacağı öğrenildi.

 

KANARYA DÜN ANTALYA'YA GELDİ...

Süper Lig'de ikinci yarı hazırlıklarını 6-10 Aralık tarihleri arasında Antalya'da sürdürecek olan Fenerbahçe'nin kamp kadrosu belli olurken, sarı lacivertli ekip dün Antalya'ya geldi. Kafilede Altay Bayındır, Enner Valencia, Arda Güler, Emre Mor, Ezgjan Alioski ve Luan Peres yer almadı. Dün Antalya'ya gelen Fenerbahçe'nin 24 kişilik kamp kadrosunda şu isimler yer aldı: "Osman Ertuğrul Çetin, İrfan Can Eğribayat, Muhammed Doğukan Demir, Attila Szalai, Serdar Aziz, Gustavo Henrique, Mauricio Lemos, Yiğit Efe Demir, Yusuf Kocatürk, Ferdi Kadıoğlu, Bright Osayi-Samuel, Willian Arao, Miguel Crespo, İsmail Yüksek, İsak Vural, İrfan Can Kahveci, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, Lincoln Henrique, Armindo Bruma, Diego Rossi, Joshua King, Michy Batshuayi, Serdar Dursun."

 

 

 

 

 

Gazeteler