head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

 

Antalya’nın yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olurken Büyükşehir Belediyesi karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor. Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Alanya Akseki ve İbradı da kar küreme ve temizlik çalışması yaparak, Büyükşehir Belediyesi sorumluluğundaki yolların açık kalmasını sağlıyor...

 bşk 2 b2642

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Alanya ekipleri, kar ve yağmur nedeniyle ulaşımın aksamaması için yoğun mesaine devam ediyor. Kar yağışının etkili olduğu Alanya Gündoğmuş grup yolu, Taşatan bölgesi Hacıbeleni, Gören ve Yeniköy yollarında kar küreme ve temizlik çalışması yapıldı. Yağış nedeniyle tüm yollar trafiğe açık halde tutuldu.

bşk 3 60351


AKSEKİ VE İBRADI’DA KAR TEMİZLİĞİ...


Büyükşehir ekipleri Akseki’de de Karakışla-Ceceler, Salihler-Kuyucak, Günyaka mahallelerinin Grup Yollarında güvenli ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla karla mücadele çalışması gerçekleştirdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi İbradı ASAT Şube Müdürlüğü ekipleri de İbradı’nın yüksek kesimlerinde Karamıklı ve Sülek mevkilerinde etkili olan kar yağışından dolayı ulaşımda sıkıntı yaşanmaması için yol temizleme çalışması yaptı.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler