head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

 

Alanya Güneşi Gazetesi ve www.alanyagunesi.com Haber Portalı İmtiyaz sahibi ve Genel Yayın Yönetmeni İbrahim AKDAĞ ; bir yılı aşkın bir zamandır 6 siyasi partinin bir araya gelip oluşturduğu MİLLET İTTİFAKI çalışmalarının sona geldiği bir vakitte, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in bugün kü açıklamasına adeta ateş püskürdü.


Gazeteci AKDAĞ; " Dün gece mutabakatınızı açıkladığınız kısa metnin daha mürekkebi kuramadan, bugün kü yaptığınız açıklama nedir sayın Akşener?
--Siz, siyaseti Hacivat- Karagöz oyunu mu sandınız?
Milletin kaderine ve yarınlarına imza atacak olanlar, Vatanı ve Milleti canları ve namusları gibi kutsal bilmelidir. Koca Türk Milleti sizlere bel bağlamış ve sizler tiyatro oynar gibi uzun zaman ve defalarca 6'lı masa diye de tabir edilen çalışma masasında her şeyi yazın-konuşun ve iki binden fazla maddeden oluşan mutabakat metinlerini tüm basın ve milletin önünde açıklayın ve son gün çıkın farklı konuşun.
--Halkımızla ve size bel bağlayanlarla; sizinle yola gidenlerle dalga mı geçiyorsunuz?  Ne çabuk unuttunuz, Kılıçdaroğlu 15 Milletvekilini sizin partiye göndererek, sizin Meclis de temsiliyetinizi sağladı ve oradan bugünlere geldiniz" diyerek tepkisini dile getirdi.

 

Gazeteci Akdağdan Akşenere tepki 2 06f5a

Gazeteci AKDAĞ sosyal medya hesaplarından da Meral Akşener'in basında ki gazete manşetlerini yayımlayarak şunları dile getirdi.

 

Gazeteci Akdağdan Akşenere tepki 3 5e5aa

İŞTE AKDAĞ'IN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI...

" MERAL AKŞENER DEMOKRASİYE İHANET ETTİ...
Laik Cumhuriyet rejimi tehlikede diyen Meral Akşener'e; Erdoğan tarafından Bahçeli'ye gel çağrısı iki kere yaptırıldı. Demek ki Akşener'in de kusurlarını bilen Erdoğan Akşener'i buna mecbur etti. Ve Akşener şimdi den tarihe gömüldü.
Atatürk ve Demokratik Türkiye Cumhuriyetini; Parlamenter rejimi destekleyen ve Türkiye'nin geleceğini seven her İYİ Partili istifa etmelidir."

 

 

 

 

Alanya Güneşi Haber Merkezi

Gazeteler