head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 03 Mayıs 2024

 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Kadın Kolları, 31 Mart Pazar günü yapılacak yerel seçim çalışmalarına yönelik mahalle ziyaretlerine başladı...

gzp kd.kl 2 2d61b

Kadın Kolları Başkanı Nermin Sümbül’ün koordinesinde, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’ın eşi Şerife Yılmaz ve belediye meclis üyesi adaylarının katılımıyla mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren CHP heyeti, Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz’a destek istiyor.

gzp kd.kl 3 e35b2
Gazipaşa’da Cumhuriyet Halk Partisi, yerel seçimler için hep birlikte sahaya indi. CHP Gazipaşa İlçe Yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile seçim çalışmalarına hız veren Cumhuriyet Halk Partisi, ilçede ulaşmadık kimse bırakmamayı hedefliyor.

gzp kd.kl 4 29ab1

Her seçim döneminde çalışmalarıyla fark yaran Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları, mahalle ziyaretlerine başladı. CHP Kadın Kolları Başkanı Sümbül’ün koordinesinde Başkan Yılmaz’ın eşi Şerife Yılmaz ve belediye meclis üyesi adaylarının katılımıyla; Çobanlar, Macar ve Aydın mahallelerinde ev ev gezen CHP heyeti, Başkan Yılmaz için destek istedi.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılanan CHP’liler, vatandaşlara Başkan Yılmaz’ın 5 yıllık süre içerisinde yapmış olduğu çalışmaların yer aldığı broşür ve çeşitli hediyeler verdi.

gzp kd.kl 5 2676e
Konuyla ilgili bilgi veren CHP Gazipaşa Kadın Kolları Başkanı Sümbül, “31 Mart yerel seçimleri için kadın kolları olarak mahalle ziyaretlerimize başladık. Belediye Başkanımız Mehmet Ali Yılmaz’ın eşi Şerife Hanım ve belediye meclis üyesi adaylarımızla birlikte Çobanlar, Macar ve Aydın Mahallelerinde çalışmalarımızı tamamladık. Ev ev ziyaretlerimizi gerçekleştirdik. Gazipaşa’mızda başkanımızın şimdiye kadar yapmış olduğu çalışmaları anlattık. Yeni dönem için yapacağı projelerden bahsettik. Halkımızın, vatandaşlarımızın ilgisi çok güzeldi. 31 Mart akşamını vatandaşlarımızın desteğiyle yine zaferle sonlandıracağımıza inancımız tam. Bizler seçim süreci boyunca sahada vatandaşlarımızla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

 

 

 

HABER: Mertcan YILMAZ

Gazeteler