head

2183026 810x458 75f08
Pazar, 08 Eylül 2024

 

Antalya'nın Gazipaşa Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleşen usulsüz işlemlere ilişkin yapılan soruşturma kapsamında gerçekleşen operasyonda, aralarında Gazipaşa eski Tapu Müdürü Z.Ç.’nin de bulunduğu 7 şüpheli, KOM ekipleri tarafından gözaltına alındı...

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Alanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Grup Amirliği tarafından Gazipaşa Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen usulsüz işlemlere ilişkin operasyon yapıldı.

20240709 gazipasada tapu mudurlugunde usulsuz islemlere yonelik operasyon 7 gozalti 613989 cb842e4b78580e08aae3 c0fed

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yapılan soruşturma kapsamında, Gazipaşa Tapu Müdürlüğünde gerçekleşen usulsüz işlemlerle ilgili yapılan ihbar ve şikâyetler, en ince ayrıntısına kadar incelendi. Soruşturma sürecinde ilgili kişilerin ifadelerine başvuran Cumhuriyet Başsavcılığı, suç teşkil eden tüm eylemleri tespit etti.

SUÇ ÖRGÜTÜ KURULMUŞ...

Gazipaşa’da, Tapu Müdürlüğü’nde gerçekleşen usulsüz işlemlerle kendilerine maddi çıkar sağlayan kişilerin suç işlemek amacıyla suç örgütü kurdukları tespit edildi.

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla harekete geçen KOM ekipleri, “Suç İşlemek Amacıyla Örgüt Kurma, Rüşvet Almak, Rüşvet Vermek, Resmi Belgede Sahtecilik ve Görevi Kötüye Kullanma” suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında aralarında Gazipaşa eski Tapu Müdürü Z.Ç.’nin de bulunduğu B.Ç., N.Ç., M.T., M.E., G.B. ve H.D. olmak üzere toplamda 7 kişi gözaltına alındı.

 

 

ALANYA’YA GÖTÜRÜLDÜLER...

Dün sabaha karşı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından bulundukları ikametlerde gözaltına alınan şahıslar ifadeleri alınmak üzere Alanya’ya götürüldü.

ARAŞTIRMALAR TİTİZLİKLE SÜRDÜRÜLÜYOR...

Gazipaşa Cumhuriyet Başsavcılığından yapılan açıklamada, “Soruşturma kapsamında maddi gerçeğin her yönüyle açığa çıkarılması ve tüm sorumlular hakkında adli işlem yapılması amacıyla gerekli tüm araştırmalar titizlikle sürdürülmektedir” denildi.

 

 

 

ALANYA GÜNEŞİ HABER MERKEZİ

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler