head

2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 23 Ekim 2024

 

 

Yalova'nın Dere Mahallesi'nde yaşanan kiracı-ev sahibi anlaşmazlığı korkunç bir şekilde son buldu. Kiracı, ev sahibini tahliye etmek için icra memurları göndermesi üzerine yaşanan kavgada, ev sahibinin cinsel organını kesti. Olay sonrası teslim olan kiracı, mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi...

 

Olay, Yalova'nın Dere Mahallesi'nde meydana geldi.

50 yaşındaki kiracı Adnan S., icra memurları aracılığıyla evinden tahliye edilmek istenmesi üzerine ev sahibi K.A. (69) ile tartışmaya başladı. Kısa sürede büyüyen tartışma, kanlı bir kavgaya dönüştü. Kiracı Adnan S., ev sahibini yumrukladıktan sonra elindeki bıçakla K.A.'nın cinsel organını kesti. Olayın ardından kiracı Adnan S.,polis merkezine giderek teslim oldu.

K.A., olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından Yalova Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ameliyata alınan ev sahibinin hayati tehlikesi devam ediyor. Olay sonrası emniyette ifadesi alınan Adnan S., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Adnan S., polisteki ifadesinde yaşananları detaylı bir şekilde anlattı. Kiracı, ev sahibinin kendisine hakaret ettiğini belirterek, tartışmanın aniden kavgaya dönüştüğünü söyledi. İfadesinde, "K.A.'nın cinsel organını kestim ve kestiğim parçayı ağzına sokmak istedim" dedi. Zanlı, olayın planlı olmadığını ve ev sahibinin hakaretine karşılık olarak geliştiğini savundu.

 

 

 

Yalova'daki bu olay, kiracı-ev sahibi anlaşmazlıklarının ne kadar tehlikeli boyutlara ulaşabileceğini bir kez daha gösterdi. Kiracının kanlı saldırısı sonrası olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler