head

2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 23 Ekim 2024

 

Alanyalı Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu, başarılarla dolu 2021-2024 dönemi sonrası yeniden başkan adaylığını açıkladı...

Eski Bisiklet Federasyonu Başkanları olan Türk bisikletinin efsaneleri;

--Ünal Tolun,

--Ömer Şahin,

--Yalçın Arslan,

--Erol Küçükbakırcı, Emin Müftüoğlu’na destek mektubu verdiler...


Emin Müftüoğlu ve Yönetim Kurulu üyelerinin vizyonu ile gerçekleştirilen Türkiye Bisiklet Federasyonu 2021-2024 faaliyet raporu, Türk Bisikletinin son dönemde aldığı ivmenin ve başarılı çalışmaların da göstergesi oldu.


Raporda,sporcu, antrenör ve teknik ekiplere yönelik eğitimler, bisiklet branşlarının tanıtılması, sporcu sayısının artması, gençlerin yarışma deneyimi kazanması ve kadın bisikletinin güçlenmesine dönük kamp ve organizasyonlar hakkında detaylı bilgilere yer verilirken, milli takımın katıldığı yarışlar ve alınan uluslararası başarılar ile bisiklet sporuna yön veren uluslararası kurumların yönetim kademelerinde üstlenilen görevlere dair de bilgiler paylaşıldı.

 

Her yıl 263 güne ulaşan milli takım kampları ve 46 farklı ilde 101 gün müsabaka düzenlendiğine dikkat çekilen raporda, her sene 30’u aşkın uluslararası organizasyona ev sahipliği yapıldığına da değinildi. Federasyon faaliyetleri, projeler ve istatistikler detaylı olarak paylaşılırken, 300 sayfalık Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu değerlendirme ve medya raporunun erişim linkine de yer verildi.

 

 

 

Federasyon yönetimi, personeli ve kurullarıyla sinerji içerisinde sürdürülen faaliyetlerin kapsamlı bir şekilde bir araya getirildiği Türkiye Bisiklet Federasyonu 2021-2024 faaliyet raporu, hesap verebilirlik ve şeffaflık anlayışıyla yapılan tüm çalışmaları ortaya koyarken, bisiklet sporunun güncel durumunu yansıtarak bisiklet ailesine öz değerlendirme fırsatı sunarak, gelişime açık alanları belirlemek için veriye dayalı bir değerlendirme imkanı da sunuyor.

 

FDVWzm XsAEjNEM cb587

Federasyon Başkanı Emin Müftüoğlu, "2021 yılındaki seçimlerde proje olarak hayata geçirmeyi vaat ettiğimiz gelişimi, pek çok alanda önemli ölçüde gerçekleştirdik. Temellerin sağlam atılması sayesinde kısa dönemde Avrupa ve Balkan Şampiyonaları’nda kürsüde yer alma başarısı gösterdik. Attığımız bu adımlar ve yeni dönemde yapacağımız çalışmalarla önümüzdeki yıllarda sporcu havuzumuzun ve sportif başarıların artarak devam edeceğine inanıyorum. Yeni dönemde kulüplerimizi sayı ve imkanlar yönüyle güçlendirmek önceliğimiz olacak" dedi.

Müftüoğlu, açıklamasında federasyon faaliyetlerine katılan, destek veren tüm paydaş kişi ve kurumlara da teşekkür etti.

 

Gazeteler