head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 19 Nisan 2024

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğünün Antalya'ya 'Şiddetli sağanak yağış' uyarısında bulunmasının ardından Antalya Valisi Münir Karaoğlu yaptığı açıklamada yağışa karşı hazırlıklar için kriz masasının kurulduğunu ve yağışın yaratacağı tahribatlara karşı gereken önlemlerin alınacağını söyledi...

Antalya Valisi Münir Karaloğlu, kentte beklenen şiddetli yağmurla ilgili uyarılarda bulunurken,  Şiddetli Yağmurun Merkez ile Serik, Kemer, Kumluca ve Finike'de etkili olacağının tahmin edildiğini söyledi.

Yağışla ilgili önlemler alındığını açıklayan Vali Karaloğlu, "Vali Yardımcısı Atıf Çiçekli'nin başkanlığında kriz masası oluşturduk. AFAD, itfaiye ve 6 ilçenin belediye başkan yardımcısının da içinde olacağı kriz masası hazırlıkları yönetiyor. Ağaç devrilmesi ve çatı uçması gibi olumsuzluklara neden olabilecek fırtına beklenmiyor. Meteorolojinin uyarısına göre, sel riski var. Su baskınına karşı dikkatli olunmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız, işleri olmadığı sürece özellikle dere kenarlarında bulunmasınlar. Su basma riski olan yerlerden uzak dursunlar" dedi.

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler