head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 18 Nisan 2024

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nde basın emekçileri ile buluştu. Gazetecilerin bu özel gününü kutlayan Başkan Muhittin  Böcek, gazetecilerin 25 yıldır kendisine her zaman destek verdiğini ve bugünlere gelmesine vesile olduğunu söyledi...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde gazeteci dostları ile kahvaltıda buluştu. Basın buluşmasına Antalya’da görev yapan, yerel, ulusal gazete, TV, internet medyası, radyo ve dergi temsilcileri, muhabirler ile ilçe belediyelerin basın müdürleri de katıldı. Gazeteci dostlarına seslenen Başkan Muhittin Böcek, “Çalışan, çalışamayan, çalıştırılmayan gazeteci arkadaşlarım.10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum” dedi.

BÖCEK 10 OCAKTA GAZETECİLER İLE 3 basın haber foto Başkan 10 Ocak gazeteciler buluşma 6 94262

HEP YANIMDA OLDUNUZ...

25 yıllık siyasi hayatı boyunca gazetecilerin her zaman yanında olduğunu hatırlatan Başkan Böcek, şöyle konuştu: “Sizler benim bu günlere gelememe vesile oldunuz. ‘Ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız’ dediğimiz süreçte sizlerin de desteği ile sevgili Antalyalılar bizi bağrına bastı. 9 aydır gece gündüz demeden kimseyi ötekileştirmeden çalışmalarımıza devam ettik. Aynı azim ve kararlılıkla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Ben bilirim yok, biz biliriz düşüncesiyle biz birlikte güçlüyüz dedik. Projelerimizde sivil toplum örgütleriyle çalışıyoruz. Ortak akılla Antalya’mızı yöneteceğiz. Bir taraftan tasarrufa giderken diğer yandan da Antalya’nın yararına olan yarım kalmış projelere devam edeceğiz.”

BÖCEK 4 basın haber foto Başkan 10 Ocak gazeteciler buluşma 8 ef535

HAŞMET ÖYKEN’DEN TEŞEKKÜR...

Antalya Gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Haşmet Öyken Başkan Muhittin Böcek’e anlamlı gün için teşekkür ederek, “Ne yazık ki biz 10 Ocak’ları bir bayram değil bir dayanışma ve mücadele günü olarak kutluyoruz. Yerel medyanın bir var olma mücadelesi, bir onur savaşı verdiği bu günlerde her zaman olduğu gibi demokrasinin gelişmesi, sağlıklı toplumun oluşması için özgür, ilkeli ve basın ahlak kurallarına uyan bir gazetecilik anlayışıyla çalışmaya devam edeceğiz. Mustafa Kemal’in “Fazilet Adaları” dediği milli mücadelenin sesi yerel gazeteler yine demokrasiden yana birer vatansever olarak son nefeslerine kadar mücadele edecektir” diye konuştu.

BÖCEK 10 OCAKTA GAZETECİLER İLE 1 basın haber foto Başkan 10 Ocak gazeteciler buluşma 2 0bf4a

Kahvaltının ardından Başkan Muhittin Böcek ve gazeteciler günün anısına fotoğraf çektirdi.

 

 

 

 

HABER: Ayten YILMAZ

Gazeteler