head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 25 Nisan 2024

İstanbul’da bir siyanür dehşeti daha!

1’i çocuk 3 kişinin cesedi bulundu...

Türkiye, İstanbul Fatih’teki Yetişkin Kardeşler ve Antalya’daki Şimşek ailesinin şokunu atlatamadan benzer bir haber de Bakırköy’den geldi.


İş adamı Bahattin Delen ile eşi Zübeyde ve yedi yaşındaki çocukları Ali Delen'in cansız bedenleri İstanbul Bakırköy'deki evlerinde bulundu. Polisin ilk değerlendirmesine göre; baba Bahattin Delen siyanürle intihar etti, eşi ve çocuğu da kokudan etkilendi. Fakat savcılık, "Delen, önce eşinin ve çocuğunun zehirlenmesine sebebiyet verdi, ardından intihar etti" değerlendirmesi yaptı. Savcılığın açıklamasına göre olayın sebebi, "Bahattin Delen'in aşırıcı derecede borçlanıp bunalıma girmesi."

aile orta 2 5dce578aae298b36dddd3ee3 21c01

 

SON 10 GÜNDE 3 AİLE TOPLU İNTİHAR ETTİ...

Son 10 günde 3 ayrı siyanürlü intihar olayı gerçekleşti. İlk olarak İstanbul Fatih'te 4 kardeş evlerinde ölü bulunmuştu, 9 Kasım'da ise Antalya'da 2'si çocuk 4 kişilik Şimşek ailesinin cansız bedenleri bulunmuştu.
5 Kasım'da saat 22.45'te polise, Fatih'te Molla Gürani Mahallesi Oğuzhan Caddesi 28/4 numaralı evin sakinlerine ulaşılamadığı ihbarı yapılmıştı.

 İhbar üzerine eve giden ekipler, çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri girdiklerinde iç kapıda "Dikkat siyanür var, polisi arayın, içeri girmeyin" notuyla karşılaşmıştı. Söz konusu notun bulunması üzerine AFAD ekiplerine haber veren polis, evde Cüneyt (48), Oya (54), Kamuran (60) ve Yaşar Yetişkin (56) kardeşlerin cesedini bulmuştu.İlk incelemede, siyanür zehirlenmesi bulgularına rastlanmıştı.

 9 Kasım'da da Antalya'da aynı aileden ikisi çocuk dört kişi evlerinde ölü bulunmuştu.Eve giden polis ekipleri, Selim (36), eşi Sultan (38), çocukları Ceren (9) ve Ali Çınar Şimşek'in (5) cesedini bulmuştu. Burada da yapılan ilk incelemede siyanür zehirlenmesi bulgularına rastlanmıştı.

 

Gazeteler