head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Adana Ceyhan'da mola vermek için seyahat ettiği otomobilden indikten sonra parçalanmış cesedi bulunan genç kadının üzerinden birden çok aracın geçtiği ortaya çıktı.
Adana-Osmaniye karayolunda yerde parçalanmış ceset gören vatandaşlar, durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri yerde parçalara ayrılmış kadın cesedi buldu. Yapılan araştırmalarda, kadının üzerinden çıkan kimlikte cesedin Mehtap Ateş (32) ait olduğunu belirlendi.

MOLA YERİNDE BİR ANDA KAYBOLDU...

Konya'dan Ceyhan'a gelen Mehtap Ateş, gezmek için arkadaşları Murat A. ve Doğan T. ile birlikte otomobille Adana'ya gitmek için yola çıktı.

Otomobil ile il merkezine doğru giderken, iddiaya göre Ateş, mola vermek istediğini söyleyip, arkadaşından otomobili durdurmasını istedi. Araçtan inip uzaklaşan Ateş geri dönmedi.

 


adana2.5e3518d567b0a90d38a06d40 d682e

YOLDA CESEDİNİ BULDULAR...

Otomobilde bekleyen Murat A., arkadaşı dönmeyince inip aramaya başladı. Murat A., Çakaldere mevkiinde yolda ceset parçaları olduğunu fark etti. Kıyafetinden, cesedin arkadaşı Ateş'e ait olduğunu anlayan Murat A., durumu polise bildirdi. Olay yerine sevk edilen polis ekibi, genç kadının kimliği ve üzerine kan bulaşmış fotoğrafını buldu.

Genç kadının kazaya kurban gittiği üzerinde duran polis, olay yerinde incelemelerde bulundu.

 


İncelemenin ardından Mehtap Ateş'in parçalanmış cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

 

ÜZERİNDEN ÇOK FAZLA ARAÇ GEÇMİŞ...

Mehtap Ateş'in üzerinden birden çok aracın geçtiği ortaya çıktı. Üzerinden çok fazla araç geçtiği için cesedi parçalanan Mehtap Ateş'in cinayete kurban gitme ihtimali de değerlendirilirken, gözaltına alınan Murat A. ve Doğan T. ifadelerinde olayın nasıl olduğunu görmediklerini ileri sürdü.

"AŞIRI ALKOLLÜYDÜ"...

Murat A., Konya'dan gelen genç kadın ile Ceyhan'da buluştuktan sonra gezmek için Adana'ya gitmek üzere yola çıktıklarını, bu sırada genç kadının alkol aldığını öne sürerek, "Aşırı alkollüydü, yolda tuvaletini yapmak için otomobilden indi. Dönmeyince arkadaşımla uzun süre aradık. Yolda ceset parçalarını görünce olayı fark edip polise bilgi verdik" dedi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

 

 

KAYNAK: DHA

Gazeteler