head
2183026 810x458 75f08
Perşembe, 28 Mart 2024

Bugüne kadar İçişler Bakanı Süleyman Soylu başta olmak üzere iktidar çevresinden bazı isimlerle ilgili bilgiler sızdıran Sedat Peker'in, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ı ve iktidar uygulamalarını uzun süredir gündeme getirmemesi dikkat çekiyordu. Peker'in son paylaşımlarının iktidara doğrudan muhalefet niteliğinde olması gözlerden kaçmadı... 

peker iktidarı hedef aldı 2 f0e42

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, sosyal medya hesabından yeni paylaşımlarda bulundu. Attığı twitlerle hükümeti direk olarak eleştirdiği görülen Peker, "Bir zamanlar mavi vatan iddiamız vardı şimdi oldu yalan vatan. Doğalgaz arama gemilerimiz vardı, şimdi tersanelerde çürüyorlar. Ermenistanı yendik Azerbaycanla direk kapı açacağız dedik ortada bir kapı yok" ifadelerini kullandı.

Hükümetin yürüttüğü dış politikayı eleştiren Peker, "Siz yine de verin mehteri" diyerek duruma tepki gösterdi.

Peker'in yaptığı paylaşımlar şöyle;

"Bir zamanlar mavi vatan iddiamız vardı şimdi oldu yalan vatan. Doğalgaz arama gemilerimiz vardı, şimdi tersanelerde çürüyorlar. Ermenistanı yendik Azerbaycanla direk kapı açacağız dedik ortada bir kapı yok. Kıbrısın bağımsızlığını açıklayacağız dedik, tüm dünya bunu beklerken...

Başbakanlık binasının yapılacağını müjdeledik. Cuma namazını Emevi Camiinde kılacaktık, o da yalan oldu. 18 adalarda hak iddia ettik, adaları Yunanistan işgal etti. Görünen o ki yeniden kuracağız dediğimiz Osmanlı İmparatorluğu da artık bu saatten sonra başka bir bahara kaldı.

Video yayınlayabildiğim zamanlarda her gün yeni doğalgazlar, altın madenleri bulunuyordu. Benim videolar durduktan sonra doğalgaz ve altın madenleri de yalan oldu. İmanlı nesiller yetiştireceğiz derken çoğunluk pudracı nesil oldu. Ama siz yine de verin mehteri."

Paylaşımların, Sedat Peker'in halen kaldığı Birleşik Arap Emirlikleri ile Türkiye arasında ilişkilerin düzeltilmesi amacıyla başlatılan temasların ardından gelmesi ise dikkat çekti.

Gazeteler