head
2183026 810x458 75f08
Çarşamba, 24 Nisan 2024

 

Kayseri Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü dün AKP İlçe Gençlik Kolları tarafından basıldı. İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Fahri Ç.’nin darp edilerek burnu kırıldı. Gözaltına alınan beş kişiden AKP Tomarza Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz tutuklanarak cezaevine gönderildi...

 

“SEN BENİ NASIL TANIMAZSIN”...


Dün öğle saatlerinde Tomarza İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bir işlem için giden Hakan Korkmaz’a kapıdaki görevli polis memuru Fahri Ç. kimliğini sordu.

Bu gelişme üzerine Hakan Korkmaz, “Sen benim kim olduğumu bilmiyor musun, beni nasıl tanımazsın?” dedi.

Polis memurunun kimliği göstermeden içeriye giremeyeceğini söylemesi üzerine Hakan Korkmaz, Emniyet’e 4 arkadaşını çağırdı. Sonrasında kapıda görevli polis memurlarına saldıran grup polis memuru Fahri Ç.’yi darp ederek burnunu kırdı. Olay sonrası gözaltına saldırganlardan AKP Tomarza Gençlik Kolları Başkanı Hakan Korkmaz tutuklanarak cezaevinde gönderildi.

ALANYA GÜNEŞİ HABER YORUM BENİM FOTO İLE DİKDÖRTGEN 50263

 

 

ALANYA GÜNEŞİ GAZETESİ DİYOR Kİ;

Türkiye AK PARTİ devleti değildir.Türk polisi ve Türk askeri Milletimizin evlatlarından oluşan güvenlik güçlerimizdir.

Her meslekte olduğu gibi Polislerimizin de içinde tek tük fevri davranan ve hata yapan olsa da , bu hata tüm Polis teşkilatına mal edilemez.

Daha öncede haykırdığımız gibi; Türk polisi kimsenin babasının şamar oğlanı değildir.Herkes haddini bilmelidir.

AK PARTİLİ İÇ İŞLERİ BAKANI SÜLEYMAN SOYLU'YU DA KINIYORUM...

Siz neden polis teşkilatınıza sahip çıkmıyorsunuz ve konuşurken; bu densiz AK PARTİ gençlik kolları başkanı hakkında konuşurken, bir Ak Partili olduğunu bile söylemeye cesaret edemiyorsunuz?

Unuttuğunuz bir şey var, o burnunu kırdığınız polisler sizin güvenliğinizi sağlıyor ve onlar sayesinde dışarda güvenle geziyorsunuz.

Herkes birbirinin hukukuna saygılı olmak zorundadır.

 

 

HABER-YORUM: İbrahim AKDAĞ

KAYNAK: Ajanslar

 

Gazeteler