head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 26 Nisan 2024

 

Mersin'in Mezitli ilçesindeki polisevine yönelik silahlı ve bombalı terör saldırısında 2 polis memuru yaralandı...

mersin mezitlide terör saldırısı 2 022a4

Mersin'in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi'ndeki polisevine düzenlenen canlı bombalı terör saldırısında 2 polis yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Bomba imha ekipleri bölgede kontrollü olarak patlama gerçekleştirerek bir bombayı daha imha etti. İçişleri, 1 şüphelinin silahıyla birlikte gözaltına alındığını duyurdu.

Mersin’in Mezitli ilçesi Tece Mahallesi’ndeki polisevine bu akşam saatlerinde  terör saldırısı düzenlendi. Edinilen bilgilere göre araç içinde bulunan kadın, polis kılığına girerek polisevine sızmaya çalıştı.

CANLI BOMBA ARACI PATLATTI...

Durumu fark eden polisler aracın girmesini engelleyince silahlı çatışma çıktı. Bunun üzerine canlı bomba olduğu öğrenilen kadın aracı patlattı. Olayda 2 polis memuru yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

İKİNCİ BOMBA İMHA EDİLDİ...

Bölgede bomba imha ekipleri kontrollü olarak patlama gerçekleştirerek bir bombayı daha imha etti. Başsavcı Tolgahan Öztoprak da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

mersin mezitlide terör saldırısı 4.TERÖRİST 9e98c

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI: 1 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI...

İçişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada, polisevine kimliği belirsiz kişilerce saldırı düzenlendiği belirtildi. Açıklamada “Ayrıca polisevinin uzağına bırakılan bir bomba düzeneği de kontrollü bir şekilde patlatılmıştır. Olayla ilgisi olduğu değerlendirilen bir şüpheli silahıyla birlikte gözaltına alınmıştır. Saldırıyı düzenleyenlerin yakalanmasına yönelik çalışmalara devam edilmektedir. Gelişmeler oldukça kamuoyuna bilgi verilecektir” denildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler