head
2183026 810x458 75f08
Cumartesi, 20 Nisan 2024

 

Kadıköy’de bir binada patlama meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yoğun müdahalenin ardından yangın kontrol altına alındı. Vali Ali Yerlikaya, "Kadıköy Fikirtepe'de meydana gelen doğal gaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi" dedi...

pat2 8b3f6

Fikirtepe Mahallesi Erdemler Sokak’ta bir binada patlama yaşandı.Patlamanın ardından binada yangın çıkması üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

kadi4 605f8

KONTROL ALTINA ALINDI...

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ekipler, binada soğutma çalışması başlattı.

VALİ YERLİKAYA: 3 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ...

Patlamanın ardından olay yerine giderek incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Ali Yerlikaya Twitter hesabından, “Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen doğalgaz patlamasında bir yabancı uyruklu yaralımız var. Bir kişi kurtarıldı. Yangın kontrol altında. Soğutma çalışmaları devam ediyor. Bina içinde itfaiye ekipleri arama çalışmalarına devam ediyor. İstanbul’umuza geçmiş olsun.” açıklamasında bulundu.

Bu açıklamadan kısa bir süre sonraysa Vali Yerlikaya, “Kadıköy Fikirtepe’de meydana gelen doğal gaz patlamasında maalesef 3 kişi yaşamını yitirdi. Binada arama çalışmaları devam ediyor. Patlamada hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler