head
2183026 810x458 75f08
Cuma, 29 Mart 2024

 

Radyo ve Televizyon Üst Kurumu (RTÜK), medya kuruluşları tarafından 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20:00’de yapılması planlanan “Türkiye Tek Yürek” adlı yardım kampanyasının dev bir organizasyona dönüştüğünü açıkladı...

 

Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için 15 Şubat Çarşamba akşamı saat 20.00’de düzenlenecek yardım gecesi tüm televizyon kanallarını bir araya getiriyor.

Radyo ve Televizyon Üst Kurumu (RTÜK), konuya ilişkin yaptığı açıklamada, yerel, bölgesel ve ulusal tüm medya kuruluşlarının organizasyona katılmak için harekete geçtiğini duyurdu.

RTÜK'ten yapılan açıklamada, "Medya kuruluşlarımız tarafından 15 Şubat Çarşamba akşamı yapılması planlanan "Türkiye Tek Yürek yardım kampanyası dev bir organizasyona dönüştü" denildi.

 

türkiye tek yürek 2 66377

RTÜK'ten yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Medya kuruluşlarımız tarafından 15 Şubat Çarşamba akşamı yapılması planlanan 'Türkiye Tek Yürek' yardım kampanyası dev bir organizasyona dönüştü. Yerel, bölgesel, ulusak tüm medya kuruluşlarımız organizasyona katılmak için harekete geçti. Organizasyonun yurt içinden ve yurt dışından yayınlanması için hazırlıklar son aşamada. Çarşamba akşamı saat 20.00'de ekranlar ve radyolar tek yürek olacak. RTÜK olarak medyamızın bu çok anlamlım ve ulvi dayanışmasını takdir ediyor ve yürekten destekliyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Gazeteler