head
2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 29 Nisan 2024

 

 

İzmir Bayraklı'da meydana gelen 'derin donduruculu cinayete ilişkin yeni gelişmeler yaşandı. Türkmenistan uyruklu 4 kişiyi öldüren katil zanlısı yakalanırken, korkunç cinayette 'erkek arkadaş' detayı ortaya çıktı...

Türkiye dün İzmir'in Bayraklı ilçesinde meydana gelen korkunç bir cinayetle sarsıldı. İlçeye bağlı Adalet Mahallesi'nde ihbar üzerine çilingir yardımıyla eve giren polis, derin dondurucuda 3, buzdolabında 1 kişinin cansız bedenini buldu. Korkunç olayda cansız bedenlerin anne ve iki kızı ile kızlardan birinin erkek arkadaşına ait olduğu belirtilirken, 4'ünün de Türkmenistan uyruklu olduğu ortaya çıktı.

KİMLİKLERİ BELİRLENDİ...

Polis ekipleri evde yaptığı aramalarda parçalara ayrılmış halde bulunan cesetlerden birinin buzdolabında R.N. isimli bir erkeğe ait olduğu belirtti. Derin dondurucundan çıkan cesetlerin ise G.H., L.K. ve L.K.'ya ait anne ve iki kız oldukları ortaya çıktı.Buzdolabındaki erkek cesedinin aynı evde yaşayan kızlardan birinin erkek arkadaşına ait olduğu belirtildi.

KATİL ÇEŞME'DE YAKALANDI...

Yeni Asır'ın haberine göre katil zanlısı olduğu tespit edilen ve Çeşme'de çalıştığı belirtilen Türkmenistan uyruklu kişi, olay sonrası kaçtığı Çeşme'de yakalandı.

 

 

 

 

Gazeteler