head
2183026 810x458 75f08
Pazartesi, 29 Nisan 2024

 

 

Denizli’nin Tavas ilçesinde yaşayan Ümit Mutlu A., tartıştığı 4 yaşındaki oğlunu ve eşini evinin balkonunda bıçaklayarak öldürdü. Eşi ve oğlu olay yerinde hayatını kaybederken, Ümit Mutlu A., gözaltına alındı...

 

Bugün saat 12.15 sıralarında Denizli'nin Tavas ilçesinde meydana gelen olayda, 6 Şubat depremlerinden sonra ailesiyle birlikte Yaka Mahallesi’ne taşınan Ümit Mutlu A. (26), ilk eşinden olan çocuğunun velayetini eski eşine vermek istememesi nedeniyle yeni eşi Büşra A. (24) ile tartışma yaşadı. Tartışmanın büyümesi üzerine inşaat işçisi baba, balkona doğru kaçan eşini ve oğlu Halil G’yi (4) eline aldığı bıçakla defalarca bıçakladı.

 

KAPIYI KİLİTLEYEREK EKİPLERİN GİRMESİNİ ENGELLEDİ...


Bağırış seslerini duyan komşular 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve güvenlik güçleri sevk edildi. Kapıyı kilitleyerek ekiplerin içeri girmesini engelleyen Ümit Mutlu A., daha sonra kapıyı açtı. Sağlık ekipleri tarafından Büşra A. ile Halil G’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

 

Anne ile oğlunun cansız bedenleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Pamukkale Üniversite Hastanesi Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Ümit Mutlu A. gözaltına alınırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KAYNAK: Ajanslar

Gazeteler